Novak ušao u polemiku sa britanskim novinarima: ''Ljudi, vi ste neverovatni!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.11.2016.
19:27
Izvor: Sportske.net

Konferencija za medije posle pobede Novaka Đokovića nad Dominikom Timom u Londonu bila je zaista neuobičajena.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije večeras, najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedom je započeo završni turnir sezone u Londonu, pošto je sa 2:1 u setovima savladao austrijskog predstavnika Dominika Tima.

Opširnije o samom meču čitajte OVDE, a kako se i očekivalo, jedan detalj s kraja prvog seta privukao je posebnu pažnju tamošnjih novinara, kada je Nole, nervozan zbog izgubljenog seta poslao lopticu ka tribinama, blizu lože sa njegovim timom.

Britanski novinari su ga podsetili da je i ranije tokom sezone imao slične ispade, konkretno na Rolan Garosu, kada je bacio reket blizu linijskog sudije, kao i da je neko mogao da bude povređen danas u publici, da ga je loptica pogodila.

''Pa, ljudi, vi ste neverovatni! Da, moglo je da bude ozbiljno. Mogao je i da pada sneg u O2 Areni, pa nije'', uzvratio je Đoković.

''A ako nastavite da radite te stvari...'', nastavio je novinar.

''Da nastavim? Pa, zašto me ne suspenduju onda?'', upitao je Đoković, a na konstataciju novinara da je bio blizu suspenzije, Nole je uzvrtio još jednim kontrapitanjem.

''Bio sam blizu? I dalje nisam suspendovan, tako da ako sam bio blizu, onda sam bio blizu''.

Novinar nije odustajao, upitao ga je i da li ga zabrinjava to što pokazuje frustracijie na terenu.

''Da li sam ja jedini koji iskazuje frustracijue? Da li to želite da kažete? Ja to ne vidim kao problem i to ne radim prvi put'',
poručio je Đoković.

A ono što je posebno zanimljivo posle svega jeste što su pojedini ostrvski mediji izveštaj sa konferencije naslovili kako je Novak Đoković ''napao'' novinare...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 14.11.2016
10:24

Englezi imaju psihickih problema zbog Djokovica...

avatar
Patrick Bateman
Sunday, 13.11.2016
23:28

Kolike komplekse im je nabio Djokovic nece moci jos dugo da se izlece, jedino sto mogu je da ga provociraju.

avatar
AfricaLoF
Sunday, 13.11.2016
22:56

Britanski, odnosno engleski mediji su poznati po svojoj proracunatosti i bezobrazluku. Mozda je bilo potrebno da im na ovakav nacin uzvrati. Nadam se da ce od sada razmisliti dobro pre nego sto mu postave pitanja protkana provokacijama.

avatar
Nicklas Bendtner
Sunday, 13.11.2016
22:28

Mozda je i dobro sto je usao u raspravu sa njima, jer koliko god on prema njima dobar bio i kulturan ljudi ga jednostavno ne gotive pa nek im je konacno rekao. Meni je licno ljepse ovako cuti Novaka barem znam da je iskren nego kad daje one filozofske izjave.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 13.11.2016
21:49

Ne treba niko da mu zamera sto je ovako reagovao,uvek je lepo razgovarao sa novinarima i nije ulazio u rasprave.Cesto su pokusvali da ga isprovociraju i morao je bar jednom da uzvrati.Nije ovo nista kad se uporedi sa ponasanjim nekih tenisera,neki stalno prave ispade na terenu i van njega.Schiavone kad prica sa novinarima stavi noge na stolu ispred nje,kao da je kod kuce i gleda tv.

avatar
Don Carlo
Sunday, 13.11.2016
21:49

jednom englez, uvijek englez

avatar
ViniciusJR
Sunday, 13.11.2016
20:57

Cudne se stvari desavaju sa njim u posljednje vrijeme...ne sjecam se da je ulazio u slicne polemike sa novinarima... Istina da su britanci zeljeli da ga isprovociraju, ali nije dobro sto su i uspjeli u tome.

avatar
LavJasin
Sunday, 13.11.2016
22:08

Mislim da ima dosta toga iza kulisa. Dosta toga se radi protiv Djokovica, on to zna i verovatno se suocava s tim i van terena. Najverovatnije nije dosta toga izlozeno javnosti. To su zapadnjaci, ako ne mogu te sruse na terenu, pokusace van njega, tako je uvek bilo..

avatar
rossonero_t
Sunday, 13.11.2016
20:52

Treba je samo da kaze kako mu je zao sto je to uradio i kraj price, svima se desi slicno kad se iznerviraju... Gde ulazis u ovakvu raspravu Novace coveceee?

avatar
Don Silvio
Sunday, 13.11.2016
22:13

Trebo je da mu kaze da mu se ucinio taj novinar na tom mjestu te da ga je gadjao i obecati mu da ga sledeci put nese promasiti

avatar
Sunday, 13.11.2016
23:49

da da u tom trenutku razmislaj hlednokrvno, bez neke nervoze sedi u stolici pijucka kaficu a ovaj ga onako neobavezno pita, znas pre 20 godian mogao si biti suspendovan? E tad ne bi ovako reagovao, u ovoj situaciji mozda je bio i blag.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 13.11.2016
20:43

Samo Nole deri i mesi kao Messi i lagano osvajas titulu.