Novak stigao do "bombardera", kraj za Anu, JJ preživela!

Autor: Beta Beta
utorak 17.03.2015.
08:32
Izvor: Beta

Novak se malo mučio protiv Ramos Vinjolasa, na kraju bez problema u osmini finala gde ga čeka američki "bombarder". Jelena ne može bez drame, Anin neočekivani kraj...

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u osminu finala vellikot ATP turnira u Indijan Velsu, u SAD.

Najbolji teniser sveta pobedio je noći izmedju ponedeljka i utorka Španca Alberta Ramos-Vinolasa sa 2:0 u setovima (7:5, 6:3). Novak se mučio u prvom setu, izgubio na startu servis, još jednom dozvolio rivalu brejk, ali je posle vođstva od 1:0 sve došlo na svoje mesto.

Kako kaže, igrao je prave udarce u pravo vreme, sve je trajalo sat i po, u narednoj rundi ga čeka jedan od najboljih servera u istoriji Džon Izner. Amerikanac je uspeo da savlada Kevina Andersona u dva seta.

Srpske teniserke postigle su u noći izmedju ponedeljka i utorka polovičan uspeh na velikom WTA turniru u Indijan Velsu - Jelena Janković se plasirala u 4. kolo, dok to nije pošlo za rukom Ani Ivanović.

Jankovićeva je pobedila Amerikanku Medison Kiz sa 2:1 u setovima (6:7, 6:4, 6:3). Meč je trajao više od dva sata, deset godina mlađa rivalka je namučila JJ koja kaže da od Kizove jedino Serena jače udara lopticu.

Naša teniserka je dobila pet poslednjih gemova i nekako preživela u pustinji. Sledeća je Belinda Benčić u borbi za četvrtfinale, Jelena je dobro pamti, izgubila je od nje prošle godine na Australijan Openu.

Ana Ivanović poražena je od Francuskinje Karoline Garsije sa 2:1 (6:2, 5:7, 6:2).

Ana je bila na putu da izgubi u dva seta, Francuskinja je servirala na 5:4 u drugom za trijumf, ali je Srpkinja vratila brejk i dobila kasnije drugi set. Ponadali smo se u preokret, međutim 25. nosilac je povela sa 4:2, posle je sve bilo brzo gotovo, pa se Ana, inače peti nosilac na turniru oprostila u trećem kolu od Indijen Velsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke