Novak se obratio i navijačima! To je poruka koja se čekala, to je onaj pravi Nole!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.11.2016.
21:31
Izvor: Sportske.net

Sudeći po večerašnjoj poruci koju je uputio svojim fanovima, Novak će biti silno motivisan u Londonu

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Nedugo pošto je na Tviteru čestitao Endiju Mareju preuzimanje liderske pozicije na ATP listi, Novak Đoković je večeras to učinio i na Fejsbuku, ali se ovoga puta obratio i svojim brojnim navijačima.

Iz poruke koju je uputio njima, oseća se ona Novakova ''glad'' za pobedama koja je poslednjih meseci nekako nestala, ali izgleda da se vraća ''onaj pravi'' Novak Đoković.

''Čestitam Endiju na uspešno dostignutom velikom cilju! Svaka čast! A vama moj #NoleFam želim da se zahvalim na podršci i fantastičnim porukama koje mi šaljete! Pripremam se za London i uskoro se vidimo 😉 Uvek sam voleo dobre izazove i final 8 je baš to! Idemoooo '', poručio je Đoković!

Srećno, Nole!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
air-max
Tuesday, 08.11.2016
14:00

sta sad tu ima da se prica, Nole je u avgustu imao 6 hiljada ATP podova vise od Endija i pisali ste tada da je nedodirljiv, neuhvativ da to samo Nole moze, da niko do kraja godine ne sme ni da pomisli da moze da ga stigne tra la la i eto sad se tesi porukom a tek ima da brani sve bodove do rolangarosa.

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 08.11.2016
15:37

Videćemo. Iskreno, mislim da od ovog turnira neće biti ništa, nema te energije kao do pre 4 meseca. No, ko zna, možda ih sve otrese pa se opet vrati na prvo mesto, sve je moguće.

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 08.11.2016
13:26

Idemo, mačko!!!

avatar
Gorčilo
Monday, 07.11.2016
22:48

Vratiće se Nole jači nego ikad!