Novak sa devet života, duplo polufinale za kralja!

Autor: Beta Beta
subota 15.08.2015.
09:08
Izvor: Beta

Đoković bio u izgubljenoj poziciji protiv Gulbisa, ali ostao u trci za četvrtu titulu u Montrealu. Sa Jankom gura i u dublu!

Paul Chiasson/The Canadian Press via AP
Paul Chiasson/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Đoković je dobro počeo prvi set, posle brejka u šestom gemu poveo je sa 4:2, ali je Gulbis odmah vratio brejk, osvojio gem na svoj servis i izjednačio. Letonac je zatim u 11. gemu ponovo oduzeo servis srpskom teniseru i posle gema na svoj servis osvojio prvi set.

Gulbis je u petom gemu drugog seta napravio brejk i poveo sa 3:2, ali je Đoković u narednom vratio brejk i izjednačio. Obojica su zatim osvajali gemove na svoj servis, pa je set odlučen u taj-brejku, koji je Đoković dobio sa 9:7. Prethodno je Srbin spasao dve meč lopte.

Posle osvojenog drugog seta Đoković je dominirao u trećem, prepustio je Gulbisu samo jedan gem i za dva sata i 31 minut obezbedio je plasman među četiri najbolja.

Đoković će u polufinalu igrati protiv 49. igrača sveta Francuza Žeremija Šardija, koji je u tri seta pobedio Amerikanca Džona Iznera.

U drugom polufinalu igraće Britanac Endi Marej i Kei Nišikori iz Japana. Marej je u četvrtfinalu pobedio Francuza Žoa Vilfreda Congu sa 6:4, 6:4, a Nišikori Španca Rafaela Nadala sa 6:2, 6:4.

Đoković je jutros igrao i četvrtfinalni meč u dublu i zajedno sa Jankom Tipsarevićem plasirao se u polufinale. Srpski teniseri pobedili su sedme nosioce britansko-australijski par Džejmi Marej i Džon Pirs sa 2:1 (6:3, 6:7, 10:7).

Tipsarević i Đoković će za finale igrati protiv kanadsko-francuskog para Danijel Nestor i Edvard Rožer Vaselin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ale fcv
Saturday, 15.08.2015
13:32
avatar
Ja opet Ja
Saturday, 15.08.2015
09:29

Brate koliko je ovaj Nadal oslabio kad ga sad pobedjuje ko stigne kad stigne... Bilo bi dobro da se vrati na staro pa da opet bude zanimljivo

avatar
Stefan123(58 Sic)
Saturday, 15.08.2015
14:29

Dobro si ovo rekao ali sumnjam da ce se vratiti u staru formu jednostavno taj njegov stil igre je procitan I svako ga ili dobro namuci ili dobije previse se trosi