Novak razbija tišinu tokom US Opena

Autor: Miloš Marković
petak 22.08.2014.
15:25
Izvor: Sportske.net

Samo nekoliko dana i četvrti, poslednji Grand Slam turnir u ovoj sezoni i njegovi poznati kasno noćni mečevi će ponovo ugostiti svetsku tenisku elitu.

Beta/AP Photo/Al Behrman
Beta/AP Photo/Al Behrman

Povezane vesti

Iza scene teniseri su zauzeti poslednjim pripremama pred takmičenje.

Adidas #smashthesilence kampanja vidi ovog puta Novaka Đokovića kako uskače u direktorsku stolicu, iako je to nešto što ga ne karakteriše pred kamerama.

Pre nego što zakorači ka svom sledećem cilju, osvajanju 8. Grand Slam titule  “ruku pod ruku” u njegovim 'Barrricade' teniskim patikama Novak je odvojio malo vremena da ohrabri svoje fanove kako bi mu pomogli da razbije tišinu.

Fanovi treba da podele svoju sliku ili video na Twitter-u ili Instagram-u koristeći haštag #smashthesilence i tako dobiju šansu da se pojave zajedno sa njim. Krajnji ishod je iznenađenje “a la Novak”!

“Svaki Grand Slam ima svoju jedinstvenu atmosferu koja ga čini posebnim. Ono na šta uvek mogu da računam jesu neverovatni navijači tenisa  i vajb koji oni stvaraju na turniru i van njega. Iza mene je bilo dugih 18 meseci pre nego što sam u julu osvojio svoju 7. Grand Slam titulu, ali fanovi su uvek stajali uz mene i verovali u mene."

"Podrška koju dobijam od navijača daje  mi snagu da idem izvan i iznad onoga što sam istrenirao. Njihova podrška mi pomaže da se osećam jačim u kritičnim trenucima. Zato se radujem što mogu da im pokažem svoju zahvalnost kroz specijalne snimke tokom US Open-a. Samo stavljajte haštag #smashthesilence kako bih mogao videti vaše objave!"
– izjavio je Novak Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke