Novak ponosan na 30. vezanih pobeda na Grend slem turnirima

Autor: Beta Beta
sreda 29.06.2016.
19:34
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je ponosan na činjenicu da je stigao do 30. uzastopne pobede na Grend slem turnirima.

Beta/AP Photo/Ben Curtis
Beta/AP Photo/Ben Curtis

Povezane vesti

Novak Đoković se plasirao danas u treće kolo Vimbldona, pošto je u drugom kolu pobedio Francuza Adrijana Manarina u tri seta 6:4, 6:3 i 7:6. To je bila 30. uzastopna pobeda Đokovića na Grend slem turnirima.

"Imam dosta očekivanja od sebe, ali sam zahvalan na tome što sam u stanju da igram na visokom nivou, tako dosledno. Trideset vezanih Grend slem pobeda je statistika na koju sam ponosan. Nastaviću da igram sa puno strasti i pokušati da ostanem posvećen, pa ćemo videti kako ide", rekao je Đoković za Bi-Bi-Si.

Duel između Đokovića i Manarina odigran je u dvoranskim uslovima, pošto je krov nad Centralnim terenom bio u funkciji zbog kiše u Londonu.

"Srećom, meč je bio na Centralnom terenu, koji pomaže u danima kao što je ovaj, a kada je krov zatvoren atmosfera postaje još bolja. Bilo je zabavno", rekao je Đoković.

Britanski teniser Markus Vilis u ovim trenucima igra protiv Švajcarca Rodžera Federera, pa je novinare zanimalo i šta Đoković misli o tom duelu.

"Sve je moguće u sportu. Rodžer je veliki favorit, ali nikad se ne zna. Vilis je domaći teniser, videćemo šta će se desiti", rekao je Đoković.

Naredni protivnik prvog tenisera sveta biće bolji iz okršaja Brazilca Tomasa Belučija i Amerikanca Sema Kverija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke