Novak: "Nisam se osećao dobro psihološki"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.10.2016.
15:52
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta samo je potvrdio ono što je govorio prethodnih mesec dana, da se ne oseća najbolje moguće na terenu.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Da li je došlo do zasićenja na prvom mestu kod Novaka Đokovića, ili je jednostavno naišao period slabije igre našeg najboljeg tenisera, pitanje je više za psihologe i samog Novaka.

On je danas izgubio u polufinalu Šangaja gde je branio titulu osvojenu prošle godine. Bautista Agut je bio bolji sa 2:0 (6:4 i 6:4).

"Definitivno postoje stvari koje moram da povratim sa emocionalnog i mentalnog stanovišta. Fokusiran sam na to, trenutno sam u tranziciji jer možda sam iscrpljen brojem mečeva koje sam odigrao u prethodnih 15-20 meseci. Možda je, na kraju krajeva, to razlog zašto se osećam ovako", rekao je Novak.

"Poslednjih nekoliko godina uvek sam igrao dobro ovde u Šangaju. Trudiću se da tako bude i u budućnosti. Ja se nisam osećao dobro psihološki, ali moram da čestitam Robertu, bio je bolji igrač i nema sumnje u to", istakao je najbolji svetski teniser nakon meča sa Bautistom.

Pored toga, Novak je istakao da je sve ovo jedno dobro iskustvo jer želi da se vrati u ritam još jači i bolji nego što je bio.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 15.10.2016
17:58

a zasto se nisi osecao dobro psiholoski ?

avatar
Делија_момак
Saturday, 15.10.2016
16:11

Главу горе! Ти си велики шампион и вратићеш се још јачи!