Novak neprepoznatljiv, Conga u četvrtfinalu!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 07.08.2014.
20:25
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković odigrao je zaista nekarakterističan meč protiv Conge i bio vrlo lako savladan od strane Francuza Conge sa 6:2, 6:2, za samo nešto više od sat vremena igre.

Beta/AP Photo/The Canadian Press, Nathan Denette
Beta/AP Photo/The Canadian Press, Nathan Denette

Povezane vesti

Đoković je od početka meča delovao jako loše, potpuno van balansa odigravao svoje udarce, kretao se ispod svojih standarda, i to je Francuz iskoristio.

Ni protiv Monfisa u drugom kolu Novak nije blistao, ali se borio i trudio svim silama da ostane u meču, dok je danas to nekako izostalo.

Čitava statistika je bila na strani Francuza, Conga je dominirao u svim segmentima igre i igrao jako dobro, ali istina je da Đoković jednostavno nije bio svoj na današnjem meču, što je omogućilo njegovom rivalu da neočekivano lako slavi.

Zanimljivo je da je ovo bio osmi nastup našeg tenisera na mastersu u Kanadi i da nikada nije ispao pre četvrtfinala.

Takođe, Đoković nije imao ni brejk loptu u ovom susretu sve do poslednjeg gema u meču, i do nje je došao posle duple greške francuskog tenisera. Francuz je ovim trijumfom prekinuo veliku seriju od 9 uzastopno izgubljenih mečeva protiv našeg tenisera.

Conga će u četvrtfinalu igrati protiv Endija Mareja, kojem je Congin sunarodnik Gaske predao meč trećeg kola zbog povrede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke