Novak: "Ne igram na željenom nivou"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.05.2015.
22:02
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da ne igra na željenom nivou i da su partije na Mastersu u Rimu daleko lošije od onih koje je pružao u Monte Karlu.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je pohod na četvrti trofej iz serije Masters 1000 u 2015. godini pobedom nad Japancem Keijem Nišikorijem u četvrtfinalu turnira u Rimu.

Nakon još jednog trijumfa u tri seta Srbin je priznao da se ne nalazi u formi koja ga je krasila na Mastersu u Monte Karlu.

"Moram da budem iskren, ne igram dobro kao što sam to činio u Monte Karlu i još uvek nisam na nivou na kojem želim da budem. Polako se sve sklapa, ponovo sam u polufinalu i pobede nad vrhunskim teniserima mogu samo da mi pomognu na planu samopouzdanja" rekao je Đoković.

Prvi reket sveta u polufinalu će se sastati sa Davidom Fererom, Špancem sa kojim ima skor 14:5.

"Nadam se da ću moći da igram bolje, konstantnije i sa manje uspona i padova u sutrašnjem meču. Protivnik mi je još jedan specijalista za šljaku, igrač koji je među najvećim borcima na Turu i koji mi neće dati pobedu u ruke. Nateraće me da radim" dodao je Đoković.

Srpski teniser brani trofej osvojen 2014. godine a ujedno vrši poslednju proveru pred drugi Grend Slem sezone koji će se ponovo nalazi na vrhu liste prioriteta najboljeg na svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 16.05.2015
02:51

Vidjecete sta ce doticni gospodin da uradi u polufinalu i finalu...