Novak maksimalan na startu

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.01.2015.
07:40
Izvor: Sportske.net

Đoković otpočeo put ka petoj tituli u Melburnu pobedom protiv Slovenca Aljoza Bedenea, 6:3, 6:2, 6:4.

Beta/AP Photo/Lee Jin-man
Beta/AP Photo/Lee Jin-man

Povezane vesti

Novak nije imao problema protiv Slovenca koji je u dobroj formi na startu sezone i skočio je za četrdesetak mesta posle dobrog rezultata u Indiji. Bedene koji živi u UK i mogao bi da igra pod britanskom zastavom ako dobije državljanstvo se držao dobro na početku, ali čim je Novak dodao gas prvi set je bio gotov.

Drugi set je trajao 27 minuta, a onda je najbolji teniser sveta napravio brejk u petom gemu trećeg seta i priveo posao kraju. Na kraju kada se sabere, četiri brejka su bila dovoljna, suočio se sa tek tri brejk lopte.

Dobro je za početak, Novak je pohvalio rivala priznavši da slabo poznaje njegovu igru. Ali, nikakvo iznenađenje nije dozvolio meč je trajao sat i 49 minuta na centralnom terenu.

Sledeći rival je bolji iz duela Rusa Kuznjecova i Španca Ramos-Vinjolasa koji je upravo počeo u Melburnu.

U muškom singlu tokom noći bez iznenađenja, prošli su šampion Vavrinka, Raonić, Verdasko koga bi Novak mogao da očekuje u trećoj rundi, Nišikori, Simon, Ferer...

Lajović je trenutno u trećem setu protiv Stakhovskog, 1:1 je u setovima, Duci ima brejk prednosti u trećem. Jelena je izgubila prvi set protiv Baščinski, nadajmo se preokretu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke