Novak lako sa Bagdatisom, Ziki bolji od Federera!

Autor: Beta Beta
nedelja 15.03.2015.
09:16
Izvor: Beta

I osmi put zaredom Nole savladao Kipranina. Sve gotovo za sat vremena. kako su prošli ostali noćas u Indijen Velsu?

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u treće kolo velikog ATP turnira u Indijan Velsu, u SAD, pošto je u nedelju rano ujutro po srednjoevropskom vremenu pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 2:0 u setovima (6:1, 6:3).

Djoković je do osme pobede u isto toliko medjusobnih susreta s Kipraninom došao posle tačno sat vremena igre.

Prvi teniser sveta je od samog početka meča diktirao tempo i sasvim lako došao do trijumfa. U oba seta Djoković je napravio po dva brejka, što mu je bilo sasvim dovoljno da izbori plasman u šesnaestinu finala Indijan Velsa.

Djoković je zabeležio 24 direktno osvojena poena, a imao je i 10 neiznudjenih grešaka, dok je s druge strane Bagdatis imao devet vinera i 15 grešaka.

Najbolje rangirani teniser sveta će se u trećem kolu Masters turnira u Indijan Velsu sastati sa Špancem Albertom-Ramosom Vinolasom  koji je u prethodnom kolu savladao Francuza Žilijena Benetoa.

Jelena Janković se plasirala u treće kolo velikog WTA turnira u Indijan Velsu, u SAD.

Ona  pobedila Loren Dejvis iz SAD sa 2:1 u setovima (6:7, 6:0, 6:4).

Od srpskih teniserki u treće kolo plasirala se i Ana Ivanović, koja je ranije u subotu pobedila Juliju Putincevu iz Kazahstana sa 2:0 (6:3, 6:1).

Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u sledeće kolo, pošto je poražena od Belinde Benčić iz Švajcarske sa 2:0 (6:2, 7:6).

I srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Poljak Marcin Matkovski plasirali su se u osminu finala Indijan Velsa. Oni su savladali Rodžera Federera i Mihalal Lamera iz švajcarske sa 2:1 u setovima.

S druge strane, poraz u prvom kolu dubla zabeležio je Viktor Troicki, koji je u paru sa Špancem Tomijem Robredom izgubio od britansko-rumunske kombinacije Dominik Inglot i Florijan Mergesa sa 0:2 u setovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke