Novak: "Dovoljno dobro za početak"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.10.2014.
17:23
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je nakon pobede u drugom kolu Mastersa u Šangaju da je igra bila na dovoljno dobrom nivou, ako se uzme u obzir da se radilo o prvom meču na turniru.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Nakon što je peti put u karijeri pokorio Peking Novak Đoković nastavio je svoju pobedonosnu seriju na azijskoj turneji u drugom kolu Mastersa u Šangaju.

Prvoplasirani na ATP rang listi savladao je u drugom kolu Dominika Tima rezultatom 2:0 (6:3, 6:4) a nakon meča Đoković je izjavio da je igrao sasvim dobro.

"Igrao sam veoma dobro, uzimajući u obzir da mi je ovo bio prvi meč posle Pekinga. Treba se navići na uslove. Opet, morao sam da budem oprezan, jer je servirao 215 na sat, i potpuno razumem zašto je u prvih 50" rekao je Novak.

Rezultat današnjeg duela sa Dominikom Timom svedoči da Novak nije imao problema ali je na terenu bilo jako neprijatno po prvog tenisera sveta.

"Ipak, kada je to bilo najpotrebnije, bio sam na nivou. Spasao sam nekoliko brejk-lopti servisom, koji me je služio odlično u važnim trenucima. Ovo je bilo dovoljno dobro za meč drugog kola" konstatovao je Đoković.

U trećem kolu Mastersa u Šangaju srpskog tenisera očekuje duel sa Kazahstancem Mihailom Kukuškinom, 85-im teniserom na ATP rang listi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke