Noletov urnebesni intervju sa Kurijerom!

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.01.2016.
12:46
Izvor: Beta

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da je danas morao da pruži maksimum da bi pobedio Rodžera Federera u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije. Razgovor sa Džimom Kurijerom završio je u šaljivom tonu.

Beta/AP Photo/Aaron Favila
Beta/AP Photo/Aaron Favila

Povezane vesti

Đoković je prva dva seta dobio za samo 54 minuta.

"Igrao sam neverovatna prva dva seta, jer je to neophodno protiv Rodžera, koji tokom celog turnira igra na visokom nivou. Znao sam da će biti agresivan, da će menjati udarce i jačinu, ali igrao sam sa dovoljnim intenzitetom i koncentracijom", rekao je Đoković posle meča.

On je danas pobedio Federera u četiri seta – 6:1, 6:2, 3:6, 6:3.

Đoković je danas odigrao 45. meč protiv Federera i poveo je u međusobnom skoru 23:22.

"Govorio sam mnogo puta da su mi Rodžer i Rafa (Rafael Nadal) dva najveća rivala koje imam u karijeri. Igrao sam mnogo sa njima i mnogo sam radio da bih došao do pozicije da ih izazovem. Sada sam došao do toga i pokušavam da uživam u trenutku", rekao je srpski reprezentativac.

Đoković je do sada pet puta osvajao Australijan open i aktuelni je šampion.

"Ovo je prvi Gren Slem koji sam osvojio, i svaki put kada se vratim ovde i uđem u ovu arenu, budi mi sjajne uspomene. Ovde sam igrao najbolji tenis", rekao je Đoković.

U drugom polufinalu sastaju se Endi Marej i Miloš Raonić.

"Očekujem neočekivano. Marej je u sjajnoj formi i mnogo ljudi navija za njega ovde. Imam dva slobodna dana i radujem se tom odmoru. Videćemo još ko će biti u finalu", rekao je Đoković.

Rođeni Beograđanin je i kroz šalu kritikovao Džima Kurijera tokom intervjua. On je pitao Đokovića zašto se stalno pomera unazad tokom razgovora.

Srpski reprezentativac mu je potom uzeo mikrofon iz ruke i rekao "ti ovo radiš" i onda se uneo Amerikancu u lice.

"Previše si blizu. Dosta mi je suočavanja za danas", rekao je Đoković kroz osmeh i dobio aplauz publike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke