Nole: ''Znam kako ću protiv Vavrinke!''

Autor: Beta Beta
sreda 28.01.2015.
12:38
Izvor: Beta

Posle ubedljive pobede nad Milošem Raonićem, Novak Đoković izrazio veliko zadovoljstvo prikazanom igrom, kao i nadu da će u istom ritmu odigrati i protiv Stanislasa Vavrinke u polufinalu.

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković ocenio je da je današnji četvrtfinalni meč protiv Kanadjanina Miloša Raonića njegov najbolji meč na Australijan openu.

"Mislim da je ovo moj najbolji nastup na turniru za sada. Unapređivao sam svoju igru kako je napredovao turnir i danas sam u pravom momentu pogadjao udarce sa osnovne linije, dobro servirao... Mentalno sam bio snažan u prvom setu, jer je mogao da ode i na drugu stranu, ali je najvažniji bio brejk u prvog gemu drugog seta. Tada sam osetio olakšanje i krenuo sam ka pobedi", rekao je Đoković posle meča.

Đoković se plasirao u polufinale Otvorenog prvenstva Autralije, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Kanađanina Miloša Raonića sa 3:0, po setovima 7:6, 6:4, 6:2.

On će u polufinalu igrati protiv aktuelnog šampiona Autralijan Opena, Švajcarca Stana Vavrinke, koji je danas savladao Japanca Kei Nišikorija.

"Poslednje tri godine smo igrali mečeve u pet setova ovde, tako da publika to ponovo očekuje. Ja definitivno očekujem veliku borbu", kazao je Đoković.

"Stan je branilac titule, ima samopouzdanja, dobio je ovde mnogo mečeva u nizu. Danas je igrao vrlo dobro... Znam šta treba da uradim, nema tu mnogo tajni, mnogo puta smo igrali jedan protiv drugog. Nadam se da ću moći da odigram kao što sam večeras", dodao je Đoković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke