Nole vezao četrnaestu u nizu za 1/4 finale Šangaja!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.10.2015.
11:48
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta nastavio je svoj konkvistadorski pohod na istoku azijskog kontinenta još jednom ubedljivom pobedom. Pred nesavladivim Novakom u četvrtak je za nešto više od sat vremena kapitulirao Felisijano Lopez.

Beta/Chinatopix Via AP
Beta/Chinatopix Via AP

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se na pravom putu da pretposlednji Masters tekuće sezone okonča novom titulom.

"Prvi reket" sveta u četvrtak se sastao sa Špancem Felisijanom Lopezom koji je poput Martina Kližana bio laka meta za nesavladivog Novaka.

Nešto više od sat vremena bilo je potrebno Novaku Đokoviću da zabeleži četrnaestu uzastopnu pobedu na ATP turu rezultatom 2:0 (6:2, 6:3) i da na taj način obezbedi plasman u četvrtfinale Mastersa u Šangaju.

Tri brejk lopte u sedmom gemu prvog seta bilo je sve što je Felisijano Lopez uspeo da uradi u tom delu meča, dok je u drugom setu Španca uhvatio vir pa mu nije bilo povratka.

Naredni protivnik Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju biće bolji iz susreta Rišara Gaskea i Bernarda Tomića.

Podsećamo da je Novak Đoković do sada osvojio četiri od sedam Masters turnira, te da u Šangaju juri petu titulu na turnirima serije 1000.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Return 0f the king
Thursday, 15.10.2015
13:18

Sta radi ovaj covek, to je strasno...S obzirom na to da ce sledeca godina Rodzeru verovatno biti poslednja sto se tenisa tice, ne vidim kako neko moze da ga zaustavi u tome da obori svaki njegov rekord. Ukoliko ponovo uzme 3 slema sledece godine, bicu 100% siguran da Novak moze da prestigne Rodzera u svakom smislu.

avatar
John Cena
Thursday, 15.10.2015
12:40

Nema mu ravnog ove sezone