Nole u problemu - Izgubio prvi set, pa usledio novi prekid!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.05.2016.
12:52
Izvor: Sportske.net

Loš početak današnjeg meča osmine finala za najboljeg tenisera sveta!

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Posle dana pauze zbog kiše, Novak Đoković je danas konačno izašao na teren, u duelu sa Špancem Bautistom Agutom, ali je izgubio prvi set rezultatom 6:3!

Međutim, problemi se nastavljaju, kiša je ponovo počela da pada i meč je prekinut.

A posle onoga što se moglo videti tokom prvog seta, nadamo se da će prekid više odgovarati našem teniseru.

Jednostavno, Đoković je bio daleko od svog prepoznatljivog ritma, imao je mnogo problema u svojim servis gemovima, a najbolja ilustracija dešavanja na terenu je to što je Bautista uspeo da napravi čak tri brejka u prvom setu!?

Nole mu je uzvratio dva puta na isti način, ali je presudan bio osmi gem, kada je Bautista poveo sa 5:3, a onda na svoj servis potvrdio osvajanje prvog seta koji je trajao 37 minuta.

Pauza je u toku, ostaje nam da se nadamo preokretu u nastavku meča.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BancheS_Arsenal
Tuesday, 31.05.2016
13:07
avatar
Larion@
Tuesday, 31.05.2016
13:00

Kisa nije jedini problem. Ne mogu da verujem sta je sve promasio na mrezi. Agut je uzeo prvi set Noletovom igrom, cekajuci greske protivnika , a bilo je ih previse.Broj jedan je i mora pronaci nacin da ovo preokrene

avatar
Mesi G.O.A.T.
Tuesday, 31.05.2016
12:56

Najgori grend slem ubjedljivo.Ljudi nemaju nista ni krov ni osvjetljenje i jos losa podloga.Sramota da ATP nista ne preduzima sto se tice ovoga,svaki dan zarade oko 2 miliona evra a nisu u stanju krov napraviti.

avatar
Larion@
Tuesday, 31.05.2016
13:13

Ma sljaka je super, jedina dobra stvar na RG, a mogu i imaju novac da urade sta god zele, ali problem je ta glupa tradicija od koje se cak i jos tvrdoglaviji Britanci polako odrecu

avatar
Krešo Arsenal
Tuesday, 31.05.2016
12:55

Nole je velik i izuzetno ga cijenim ali nisam vidio igraca iz vrha kojem ovoliko stvari smeta za vrijeme meča..to mu ne ide u prilog, previše je nervozan, a onda poslije pomalo i forsira se svima svidjet..evo ja mislim da ce se vecina slozit .? najbolji je,ali brate glumata

avatar
Tuesday, 31.05.2016
13:14

Iskreno kada dostignu taj nivo svi veliki sportisti se ponašaju kao razmažena deca. Pogledaj konkretno iz sveta tenisa Rodžera koji je osvojio 300 puta onu Edberg nagradu za fer plej i trista nekih drugih istog tipa ali gledaj ga kada gubi. U stanju je da se svađa, zapinje oko pravila ili postavlja pitanje da li je hawkeye sistem ispravan. Ili Andy koji razgovara sa reketom, lopticama, vazduhom i smeta mu sopstvena guzica. Niko ne voli da gubi a pogotovo oni koji nisu navikli.

avatar
Krešo Arsenal
Tuesday, 31.05.2016
13:48

Za Murryja se slazem

avatar
Krešo Arsenal
Tuesday, 31.05.2016
13:46

Ma sve ok,ali kad si vido Federera da gestikulira na terenu,nervozan na sve i svašta,publika da mu smeta , da predaje meč, da se drži za nogu kad fula..ali realno te pitam ?

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 31.05.2016
13:28

Jednostavno je neverovatno da ovi iz RG zaradjuju tolike pare a da nemaju krov i svetla??? I meni bi to smetalo , ipak nije lako igrati i pripremati se za mec svaki dan tokom celog turnira a njemu se to upravo desava.