Nole u pohodu na sedmu titulu na AO: "Nastavljam kao nova osoba"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.01.2017.
16:26
Izvor: Sportske.net

Novak kreće u pohod ka sedmoj tituli na Australijan openu, imaće veoma težak žreb, ali se nadamo da mu to neće predstavljati problem.

Beta/AP Photo/Alexandra Panagiotidou
Beta/AP Photo/Alexandra Panagiotidou

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser pokušaće da po sedmi put osvoji Australijan open, a istakao je da mu je titula glavni fokus i da je zbog toga došao u Melburn.

"Ne mogu da kopiram ili da ponovim ono što sam iskusio kao čovek i teniser u prethodnim godinama, ali to ne znači da ne mogu da ostvarim identične rezultate ili čak i bolje od njih. Ne mogu da budem u istoj formi kao 2015. ili 2016. godine, taj period je iza mene. Jedino što mogu je da dođem do svoje forme i da to pokušam da uradim u 2017. koja je potpuno nova godina za mene sa novim izazovima koji me čekaju.

Nastavljam dalje kao nova osoba, jer su okolnosti u životu mnogo drugačije nego što su bile juče ili pre godinu-dve
", rekao je Novak Đoković.

"Zbog vremenskih uslova dolazite ovde pet-šest dana ranije. Potrebno je vreme da se adaptirate i pripremite za jedan od četiri najveća turnira u našem sportu. Australija je oduvek bila dobro iskustvo za mene, moj najuspešniji grend slem turnir.

Volim da igram na “Rod Lejver” areni i uživam u ambijentu ovog turnira. Nije bez razloga ovo mnogima omiljeni grend slem",
istakao je naš najbolji teniser ikada.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke