Nole: "Tomić me terao da budem bolji"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.10.2015.
18:22
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković otkrio je koji je bio ključni momenat duela sa Bernardom Tomićem i objasnio kako ga je protivnik dobrom igrom terao da igra bolje.

Beta/Xinhua/Fan Jun
Beta/Xinhua/Fan Jun

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u petak je ostvario 15. uzastopnu pobedu na ATP turu koja mu je donela plasman u polufinale Mastersa u Šangaju. Srbin je rezultatom 2:0 savladao Bernarda Tomića koji je uspeo da odvede prvi set u taj-brejk.

"Osetio sam ogromno olakšanje kada sam dobio prvi set i počeo drugi sa brejkom. To mi je dalo dodano samopouzdanje. Mislim da sam odigrao veoma dobro u nastavku" kazao je Đoković.

Novaku je za trijumf nad Australijancem hrvatskog porekla trebalo sat i po vremena a posebno je uzbudljiv bio prvi set koji je Đoković dobio posle taj-brejka.

"Odigrali smo veoma dobar prvi set, pokazali smo visok nivo igre. Posebno Bernard, igrao je pametno, koristio svaku kratku loptu i servirao veoma precizno. Terao me je da budem bolji i nekoliko poena je odlučivalo u taj-brejku" dodao je Novak.

Protivnik Novaka Đokovića u polufinalu Mastersa u Šangaju biće Endi Marej koji je u poslednjem četvrtfinalnom susretu savladao Tomaša Berdiha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke