Nole: "Puna podrška košarkašima! Idemo"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.09.2014.
20:51
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser Novak Đoković čestitao je svojim reprezentativnim saigračima Dušanu Lajoviću i Filipu Krajinoviću na pobedama koje su ostvarili u okviru Dejvis Kup duela sa Indijom a košarkaškoj reprezentaciji Srbije poželeo sreću u večerašnjem po

Beta/AP Photo/Darron Cummings
Beta/AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Dejvis Kup reprezentacija Srbije nalazi se na pravom putu da obezbedi opstanak u Svetskoj grupi uprkos činjenici da "Orlovi" u Indiji ne mogu da računaju na pomoć svog najboljeg tenisera.

Bez Novaka Đokovića u timu Srbija je već tokom prvog dana baraž okršaja sa Indijom stigla do prednosti od 2:0 zahvaljujući pobedama Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića.

"Čestitke mojim Dejvis kup saigračima Dušanu Lajoviću i Filipu Krajinoviću na pobedama u današnjim singl mečevima. Napred Ziki i Ilija!" napisao je Novak na svom "tviter" profilu.

Duel Srbije i Indije nastaviće se sutra od 15 časova kada će u dublu Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac igrati protiv Leandera Paesa i Rohana Bopane.

Ukoliko srpski dubl savlada Indijce, Srbija će time obezbediti treći poen a samim tim i opstanak u Svetskoj grupi Dejvis Kupa.

Pored čestitki koje je uputio svojim kolegama teniserima, Nole nije zaboravio ni na košarkaše kojima je poželeo sreću u večerašnjem polufinalnom duelu sa Francuskom na Mundobasketu u Španiji.

"Večeras navijamo za Srbiju protiv Francuske za plasman u finale Svetskog prvenstva u košarci. Puna podrška košarkašima večeras! Idemo" napisao je Đoković.

Podsećamo da košarkaška reprezentacija Srbije večeras od 22 časa igra polufinale Mundobasketa protiv selekcije Francuske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke