Nole pobedio virus, a sad na titulu u Melburnu!

Autor: Beta Beta
nedelja 18.01.2015.
14:46
Izvor: Beta

Zdravstveni problemi koje je imao prethodnih dana, sada su prošlost, Novak Đoković sigurno nastupa na Australijan Openu.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspeo je da se izbori sa simptomima gripa i nastupiće u utorak, 20. januara, na Otvorenom prvenstvu Australije.

Na konferenciji za novinare, Đoković je rekao da je bio primoran da otkaže trening u subotu jer je možda "pokupio neki virus" kada je nedavno igrao mečeve u Kataru.

"Imao sam nekoliko teških dana, ali to je sada prošlo. Imao sam malu prehladu, grip, stomačnih problema... Možda je u pitanju nešto što sam pokupio na Bliskom istoku, ali to je sada prošlo", rekao je Đoković.

Đoković je održao jedan trening u nedelju, na kojem je izgledao zdrav, dobro se kretao po terenu i snažno udarao lopticu. Trening je nadgledao njegov trener, bivši nemački teniser Boris Beker.

Đoković, koji je četiri puta osvajao Otvoreno prvenstvo Australije, odigraće svoj prvi meč u utorak, protiv slovenačkog tenisera Aljaza Bedena.

Prvi Gren Slem turnir u sezoni, Otvoreno prvenstvo Australije, počinje u Melburnu u jedan sat posle ponoći po srednje evropskom vremenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke