Nole, nemoj da razočaraš Roda Lejvera!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.01.2015.
20:26
Izvor: Sportske.net

Legendarni Australijanac Rod Lejver priznao je da bi bio iznenađen i razočaran ukoliko u datoj postavci stvari titulu na Australijan openu ne bi osvojio Novak Đoković.

Beta/AP Photo/Rob Griffith
Beta/AP Photo/Rob Griffith

Povezane vesti

Prvi ovosezonski Grend slem ulazi u završnicu a najboljem teniseru sveta otvorio se put ka petoj tituli u Melburnu.

Iz glavnog žreba ispali su Rodžer Federer i Rafael Nadal što je pomalo iznenadilo i legendarnog Roda Lejvera.

"Ne mogu a da ne kažem da sam razočaran onim što sam video u četvrtfinalu od Nadala. Očigledno da smo svi očekivali da se desi neko čudo, ali toga nije bilo. U njegovoj igri ne da se ne vidi napredak, nego se stiče utisak da nije mogao da se kreće dovoljno dobro" rekao je Lejver.

Slavni Australijanac čije ime nosi centralni teren u Melburnu ističe da bi u ovakvoj postavci stvari bilo pravo iznenađenje ukoliko Đoković ne bi osvojio titulu.

"Bez Nadala, u koga sam uvek verovao, pa čak i bez Federera, favorit za pobednika turnira je Novak Đoković. Bio bih iznenađen da Đoković ne osvoji titulu" poručio je Lejver.

Novak Đoković u svojim trofejnim vitrinama ima četiri trofeja sa Australijan opena a poslednji je osvojio 2013. godine. Bude li stigao do pete titule preskočio bi Andrea Agasija i Rodžera Federera čime bi poneo zvanje najtrofejnijeg igrača na "Oziju" u Open eri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke