Nole, neka ti ovo bude dodatni motiv za 8:0 protiv Raonića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.11.2016.
14:28
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Rastu sumnje u prirodu povrede Miloša Raonića u završnici turnira u Parizu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Uoči večerašnjeg (21 čas) meča između Novaka Đokovića i Miloša Raonića na završnom turniru u Londonu, u javnosti se sve više govori o povredi kanadskog turnira nedavno u Parizu, zbog koje je predao meč Endiju Mareju i tako omogućio Britancu da preuzme prvo mesto na ATP listi.

Mnogi se i dalje pitaju kako je za tako kratko vreme Raonić uspeo da se oporavi od povrede butnog mišića, a sumnje je dodatno produbio poznati sportski lekar dr Moma Jakovljević.

On se oglasio u izjavi za ''Alo'' i objasnio koliko bi u tom slučaju Raonić trebalo da pauzira.

''Ako je stvarno izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao! Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku! Mogao je da kaže da mu nije dobro ili neki drugi razlog da navede, ali ovo je smešno!'', objašnjava Jakovljević.

On čak sumnja da je Raonić imao nekakav ''dil'' sa Marejem uoči tog njihovog neodigranog meča?!

''Oni su se dogovorili šta će ko kome da kompenzuje jer je poznato da u svakom sportu svi hoće da ruše šampiona. Udruže se drugi, treći, peti, šesti... Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, u svakoj profesiji, ne samo u tenisu. Pokušavaju da ga destabiliziju, ali, naravno, ne treba na to da se obazire''
, poručio je Jakovljević.

Podsetimo, Novak Đoković u međusobnim duelima sa Raonićem vodi sa 7:0, pa neka mu sve ovo bude dodatni motiv da i osmi put zaredom savlada Kanađanina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 16.11.2016
10:37

Ноле је у тенису закон а све друго су ситнице.

avatar
mrancic
Tuesday, 15.11.2016
20:09

Tipičan bilmez koji nikad neće biti među prva tri.

avatar
amigo999
Wednesday, 16.11.2016
14:41

Gledao sam ga protiv Noleta....Igrao je fantasticno....Moze biti i nr 1....Ali je los karakter,los covek, ...Nikada vise necu navijati za njega....

avatar
Samo Barsa
Tuesday, 15.11.2016
15:58

Nole, mi te volimo.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 15.11.2016
15:47

E Milose,vidi se da si pravi hladni Kanadjanin,nemas ti nikakve veze sa Crnom Gorom,to tako pravi ljudi ne rade,ne sluze se prljavim trikovima....Ako si vec htio da slazes,mogao si naci nesto uvjerljivije,dje cemo da ti vise povjerujemo,a ne ovako nistavno da srozas svoj obraz.

avatar
Bat
Tuesday, 15.11.2016
15:46

naravno da mu je predao namerno da bi lakse dosao do mesta broj 1 i da nije bilo povrede..marej bi pobedio 99% da su igrali ali nije sportski