Nišlije položile ispit, Ziki i Viktor: ''Navijači su bili sjajni!''

Autor: Beta Beta
subota 04.02.2017.
20:45
Izvor: Beta

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je da je važno da Srbija ima jak dubl za naredne mečeve u Dejvis kupu i da je odlična atmosfera u ekipi koja se danas plasirala u četvrtfinale Dejvis kupa.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Teniseri Srbije plasirali su se u četvrtfinale Dejvis kupa, pošto su u Nišu poveli protiv Rusije sa nedostižnih 3:0, u prvom kolu.

Treći poen Srbiji je doneo dubl Nenad Zimonjić i Viktor Troicki, pobedom protiv Konstantina Kravčuka i Andreja Kuznjecova posle četiri seta, 6:3, 7:6, 6:7, 6:4.

Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Hrvatske i Španije, a u Osijeku je trenutno 1:1.

"Videćemo ko će tu pobediti. Ovo je bio super test. Prvog dana su bili izuzetno teški mečevi, nije bilo lako Viktoru danas da igra, a ni meni da igram. Mislim da je važno da imamo jak dubl na koji u možemo da računamo protiv bilo kojeg protivnika u Dejvis kupu. Ekipa je fenomenalna, imamo odličnu atmosferu i to je ono što je najvažnije. Takođe, publika je bila sjajna", rekao je Zimonjić za RTS.

Troicki je rekao da su on i Zimonjić tokom meča imali uspona i padova, ali da je zadovoljan.

"Hvala publici, bili su sjajni. Bilo je malo uspona i padova, ali tako to ide u dublu, pogotovo u Dejvis kupu. Zimonjić je na kraju bio sjajan, drago mi je što smo dobro priveli meč kraju, uz pomoć publike smo odigrali sjajno i uspeli da pobedimo", rekao je Troicki.

U nedelju su na programu uzvratni mečevi u singlu, koji će se igrati na dva dobijena seta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke