Nije prvi put - Evo kada je još Novak slavio pošto je odbranio PET meč lopti!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.01.2017.
19:01
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je odmah nakon pobede nad Fernandom Verdaskom da se ne seća da je u karijeri spasio pet meč lopti, ali mu je to pošlo za rukom još dva puta.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Branilac trofeja na ATP turniru u Dohi uspeo je da se plasira u finale nakon velikog preokreta koji je priredio u polufinalnom meču sa Špancem Fernandom Verdaskom.

Novak Đoković je izgubio prvi set, a u drugom je bio u poziciji da brani čak pet meč lopti, što mu je pošlo za rukom. Nakon velikog preokrta Novak je savladao Verdaska i plasirao se u finale.

Odmah nakon meča srpski teniser je rekao kako se ne seća kada je u karijeri uspeo da odbrani pet meč lopti, ali su statističari sa ATP Tura podsetili Novaka na ono što je uradio u ranijoj fazi karijere.

Još dva puta je Novaku Đokoviću pošlo za rukom da dobije meč nakon odbranjenih pet meč lopti.

Prvi put se veliki preokret dogodio 2009. godine na turniru "Gari Veber" u Haleu, gde je Novak Đoković savladao Florana Seru u drugoj rundi.

Drugi trijumf nakon pet odbranjenih meč lopti Đoković je zabeležio 2012. godine u finalu Mastersa u Šangaju kada je dobio Endija Mareja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke