Neka se spremi Nadal, Viktor stiže po titulu!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.06.2015.
18:34
Izvor: Sportske.net

Viktor Troicki nastavio sa sjajnim rezultratima na turniru u Štutgartu! Danas je posle velike borbe u polufinalu savladao i Hrvata Marina Čilića, a u borbi za titulu ga očekuje dvoboj sa Rafaelom Nadalom!

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Posle dva sata i dvadeset minuta igre, srpski teniser Viktor Troicki savladao je Hrvata Marina Čilića sa 2-1, po setovima 6-3, 6-7 (1-7), 7-6 (7-2) i izborio plasman u finale turnira u Štutgartu!

Veliku borbu vodili su Srbin i Hrvat u polufinalu, Troicki je prvi set dobio sa 6-3, zahvaljujući brejku koji je napravio već u trećem gemu.

Prava drama usledila je u naredna dva seta. U drugom se igralo gem za gem, i jedan i drugi su osvajali gemove na svoj servis, pa je odluka pala u taj-brejku.

Tada je Čilić zaigrao bolje i Troickom prepustio samo poen, za izjednačenje u setovima.

Hrvat je u trećem setu imao lepu priliku da dođe i do trijumfa, pošto je uspeo da prvi dođe do brejka, zatim povede sa 4-2, ali to nije obeshrabrilo Troickog.

On je odmah uzvratio, ušao u svoju seriju i zatim izborio novi taj-brejk.

Za razliku od drugog seta, u trećem je Viktor dominiralo kada je bilo najvažnije, poveo je sa 5-0 u taj-brejku, a onda uspašno sačuvao tu prednost za konačan trijumf.

Sutra Viktora očekuje novi veliki izazov, duel protiv prvog nosioca na turniru, Španca Rafaela Nadala.

Idemo Viktore, vreme je za titulu!!!





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke