Ne valja kada igra, ne valja ni kada ne igra - Da li je ovo Anino definitivno ''NE''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.04.2016.
12:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Loše vesti za Fed Kup tim Srbije uoči duela sa Belgijankama.

Beta/AP Photo/Rick Rycroft
Beta/AP Photo/Rick Rycroft

Povezane vesti

Naime, kako su danas prenele ''Novosti'', naša najbolja teniserka Ana Ivanović je navodno donela odluku da se povuče iz nacionalnog tima Srbije!

Pomenuti izvor navodi da je glavni razlog za ovakvu Aninu odluku to što je u domaćoj javnosti nailazila na kritike i onda kada bi nastupala za Fed kup tim, posle eventualnih poraza, a pogotovo kada bi morala da ''preskoči'' neki meč.

Očiglednu, tu vrstu pritiska više ne može da izdrži, ali čak i ako Ana ostane pri ovoj odluci, njen nastup na Olimpijskim igrama u Riju ne bi trebalo da bude doveden u pitanje.

U slučaju da više ne bude nastupala za Fed Kup selekciju naše zemlje, Anin nastup u Riju bi praktično bio oproštajni u srpskom nacionalnom timu.

Podsetimo, predstojeći duel Fed Kup selekcija Srbije i Belgije biće odigran 16. i 17. aprila u Beogradu, u hali ''Aleksandar Nikolić'', a selektorka Tatjana Ječmenica Jevtić tek treba da objavi spisak igračica na koje računa za ovaj susret. Nadajmo se ipak da će se na njemu naći i Anino ime...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
16:20

Ona je odavno prestala da se bavi tenisom.

avatar
Stemi
Tuesday, 05.04.2016
15:44

Mnogo smo se potresli. Njanjava je ionako više model i kao neka manekenka, nego ozbiljna teniserka koja igra tenis da bi uzela ostatak love od adidasa.

avatar
MarkoDjordjevic
Tuesday, 05.04.2016
13:37

Gdjice Svajnstajger, sto dalje od Srbije. Ima mladih devojaka kao sto su Krunic i Jovanovski koje ce sa zadovoljstvom igrati za Srbiju. Ti kad si igrala, bilo je preko one stvari uvek. Nadam se da ces u Riju igrati pod Nemackom zastavom, jer ti srpkinja nisi.

avatar
Serdar Života
Tuesday, 05.04.2016
19:27

To koliko je Ana uradila za Srbiju, to ti nećeš za 100 života postići.

avatar
MarkoDjordjevic
Tuesday, 05.04.2016
23:08

Sta je uradila ? I kako znas da necu i zasto bih ja postigao nesto ? Nisam profesionalni sportista. Manekenka obicna, daleko od ozbiljne teniserke jos od 2008. godine.

avatar
Kalinari
Tuesday, 05.04.2016
12:47

Zabraniti joj da igra na Olimpijskim igrama.