Ne prestaju spekulacije o novom Đokovićevom treneru, od Zimonjića do - Federera?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.12.2016.
11:39
Izvor: Sportske.net

Lista potencijalnih Bekerovih naslednika na mestu trenera našeg najboljeg tenisera sve je duža iz dana u dan.

Beta/AP Photo/Jason DeCrow
Beta/AP Photo/Jason DeCrow

Povezane vesti

Posle nedavnog definitivnog rastanka sa Borisom Bekerom, Novak Đoković još uvek nije obelodanio da li će i koga će postaviti na ovo upražnjeno mesto.

S obzirom da nova sezona počinje već za dvadesetak dana, za očekivati je da će Novak vrlo brzo doneti odluku po tom pitanju.

A dok se to ne dogodi, i domaći i strani mediji iz dana u dan spekulišu o imenu novog Đokovićevog treenera.

Pisali smo nedavno o procenama i prognozama ''bukmejkera'', po kojima su među favoritima Andre Agasi, Patrik Rafter, Pit Sampras, pominje se čak i Mats Vilander, a u međuvremenu lista je i dodatno proširena.

Na njoj se sada nalazi i naš još uvek aktivni dubl igrač Nenad Zimonjić, koji svoju igraču karijeru polako privodi kraju, a njegovi izgledi se procenjuju na 25/1.

Ono što je takođe veoma interesantno jeste da se na ovoj listi potencijalnih kandidata sada nalazi čak i jedan od Novakovih najvećih rivala tokom karijere i najtrofejniji teniser sveta Rodžer Federer, prenosi italijanski ''Superscommesse''.

Foto: Screenshot/superscommesse.it

nole rodzer

Naravno, šanse da se to dogodi su veoma male u ovom trenutku, bar dok Švajcarac ne okonča igračku karijeru, pa je ''kvota'' na Rodžera 50/1.

Inače, na ovoj urnebesnoj listi ''kandidata'', nalaze se i Martina Navratilova, Patrik Muratoglu, Ivan Ljubičić, ali i Toni Nadal...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke