Najbolji u Evropi - Nole 'ušio' i Ronalda!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.12.2015.
10:36
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković imenovan je za najboljeg sportistu Evrope od strane najuticajnijih novinskih agencija na "Starom kontinentu". Srbin je iza sebe ostavio imena kao što su Kristijano Ronaldo i Luis Hamilton.

Beta/Chinatopix Via AP
Beta/Chinatopix Via AP

Povezane vesti

Dan nakon što je od strane dnevnog lista "Sport" imenovan za najboljeg sportistu Srbije u 2015. godini, prvi reket sveta Novak Đoković poneo je još jedno prestižno priznanje.

Poljska novinska agencija (PAP) organizovala je tradicionalno glasanje za najboljeg sportistu Evrope, a pravo glasa imale su 22 najuticajnije novinske agencije na "Starom kontinentu".

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ubedljivo je poneo zvanje najboljeg sportiste Evrope sa 199 bodova, ostavivši iza sebe Luisa Hamiltona (139), Dafne Šipers (79), Pau Gasola (72) i Kristijana Ronalda (59).

Sigurni smo da ne treba podsećati na sve uspehe Novaka Đokovića u godini na izmaku, a upravo su neverovatni sportski rezultati bili glavni razlog da Srbin bude proglašen za najboljeg u Evropi.

Dodajmo samo da je ovo drugi put da Novak Đoković od strane istog žirija dobija priznanje za najboljeg sportistu Evrope pošto je 2011. godine takođe završio na vrhu prestižne liste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke