Nadal se uplašio za zdravlje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.03.2016.
11:39
Izvor: Sportske.net

Sudeći po onome što je rekao posle meča sa Džumhurom, Rafael Nadal se nikada tako nije osećao na terenu u dosadašnjoj karijeri.

Beta/AP Photo/Alan Diaz
Beta/AP Photo/Alan Diaz

Povezane vesti

Kako smo sinoć i objavili, Rafael Nadal je završio takmičenje na turniru u Majamiju, pošto je sinoć pedao meč bosanskohercegovačkom teniseru Damiru Džumhuru, pri vođstvu rivala od 3:0 u trećem setu.

Španac je početkom trećeg seta osetio zdravstvene probleme, zbog čega se veoma uplašio.

''Sve je bilo dobro do kraja prvog seta. Tada sam osetio groznicu, nije mi bilo baš najbolje. A stanje je onda počelo da se pogorašava.

Veoma sam se loše osećao, ali čak i kada mi se to ranije događalo, uspevao sam da završim veliki broj mečeva.

Ovoga puta bio sam uplašen za moje zdravlje. Nisam znao šta mi se događa. Nisam bio siguran da li ću moći da završim meč i odlučio sam se za predaju''
, objašnjava Nadal.

On, naravno, veruje da će se brzo oporaviti i vratiti na teren.

''Nadam se da nije ništa ozbiljno, mislim da je u pitanju početak virusne infekcije, u kombinaciji sa teškim vremenskim uslovima ovde u Majamiju'', objašnjava Nadal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 27.03.2016
15:45

Tipican primer lose balansiranog unosa hemije. Previse prerano i sada taj mali neophodni unos hemije vise ne pomaze.

avatar
Brat Sergio (Return)
Sunday, 27.03.2016
11:56

Kakav je ovo igrac bio, prava steta je sto ima ovolike probleme za ozljedama. Kad se sjetim samo njegovih meceva sa Fedexom, mislim da takvo nesto necemo dugo, dugo godina gledati. Trenutno nema tenisaca koji moze da igra kao sto su njih dvojica igrali. Svaka cast Novaku ali on je prvi samo zbog Nadalovih ozljeda.

avatar
AfricaLoF
Sunday, 27.03.2016
12:39

Sergio, vec ti je pojasnjeno na portalu, da to sto pises nije istina. U poslednjih sest godina, Nadal nije bio konstantno povredjen, kao ni Federer. Sa jedne strane je Nadal igrao svoj najbolji tenis, a sa druge strane Federer koji igra i dalje, iako je u poznim godinama za sport. Ponavljam i sam Federer je kazao da nikada bolji tenis nije igrao. Nadalovih nekoliko povreda (tri), ne moze uticati na razvoj karijere Novaka Djokovica, jer je istog tog Nadala na vrhuncu u 2011 godini terorisao na svakoj podlozi, kao i Federera. Kasnije je samo ta istorija dominacije zapecacena koja traje i dalje. Federerovi i Nadalovi mecevi su bili epski dok se nije pojavio Srbin Novak Djokovic, koji je postavio lestvicu toliko visoko, da se jedni od najboljih tenisera u istoriji koji i dalje igraju nadaju da ce ta lestvica biti spustena, jer je ne mogu dosegnuti. Moras biti svestan toga, da sramotis samoga sebe sa ovakvim komentarima, dok nikoga drugog ne podbadas niti provociras. Isuvise je povrsno to sto radis. Jednoga dana ce u Hrvatska, mozda, imati tenisera koji ce bit upola dobar kao Srbin Novak Djokovic. Tada postujte to, znajuci da vase komsije imaju nedostiznog u svojoj sportskoj istoriji. Inace, moram dodati da je Srbija daleko veca sportska nacija od Hrvatske, sto i rezultati na globalnom nivou pokazuju, a jedna je od nacija koje najmanje ulazu u sport. Srdacan pozdrav.

avatar
Brat Sergio (Return)
Sunday, 27.03.2016
18:39

Kakvih 19 profila ? Vec nekoliko puta sam napisao da imam jedan samo profil, i ne znam jel vam to treba crtati ili sta vec da bi shvatili.

avatar
AfricaLoF
Sunday, 27.03.2016
16:43

@ Jurgen Klopp BVB hvala. :) Ocekujmo ga sa 19 profila. nCudan je decko, slozices se.

avatar
Jurgen Klopp BVB
Sunday, 27.03.2016
14:26

Opet mu ga šuknuuu na iskustvooo.. :D

avatar
Don Andres
Sunday, 27.03.2016
11:49

pojeli ga dopinzi bajo moj, izdusio kao lopta za plazu (:

avatar
Jurgen Klopp BVB
Sunday, 27.03.2016
11:47

Čuo da će u sledećem kolu biti doping kontrola pa predaaao. :DnSad sledi malo pauze, pa se vraća jači nego ikad. :D

avatar
RamboBabaManUtd
Sunday, 27.03.2016
11:44

Preplasili se Djokovica k'o misevi od macke!