Nadal: ''Nisam više onaj stari''

Autor: Beta Beta
sreda 13.05.2015.
13:36
Izvor: Beta

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da ne igra na istom nivou kao prethodnih godina, ali da to nije razlog da otpusti trenera i ujku Tonija.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Španac danas počinje učešće na Masters turniru u Rimu. On će u drugoj rundi igrati protiv Turčina Marsela Ilhana.

"Očigledno je da ne igram više na nivou kao i pre. Ne pobeđujem koliko i u prošlosti, ali život ide dalje. Ukoliko se stvari odvijaju loše po mene, to je zato što ja igram loše, a ne zbog Tonija. On je meni prvo ujak, pa trener... Nikada ne bih mogao da ga otpustim. Ipak, ne mogu da kažem da li će me on trenirati do kraja karijere, jer ne znam šta će biti sutra",
rekao je Nadal novinarima u Rimu.

Nadal na juče objavljenoj ATP listi zauzima sedmo mesto. To je prvi put da je Španac posle 10 godina van petorice najboljih tenisera sveta.

On je u nedelju poražen u finalu Masters turnira u Madridu od Britanca Endija Mareja, a mnogi mediji ocenili su to kao neuspeh Španca.

"Ukoliko mislite da je prošla nedelja negativna i neuspešna za mene, grdno se varate. Prošla nedelja je bila pozitivna... Dopirnelo je mom samopouzdanju i još mnogo toga. Videćemo da li ove nedelje u Rimu mogu da nadogradim igru iz prethodne nedleje", kazao je Nadal.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke