Nadal hoće, ali ne može - Ispao u Šangaju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.10.2014.
15:42
Izvor: Sportske.net

Na prvi pogled iznenađenje, ali nije i neočekivan poraz drugog teniserra sveta, posle zdravstvenih problema koje je imao prethodnih dana.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Za Rafaela Nadala turnir u Šangaju je već završen! To je epilog njegovog današnjeg duela u drugom kolu ovog turnira, protiv zemljaka Felisijana Lopeza.

Sve je bilo rešeno već posle dva seta, koja je Lopez dobio rezultatom 6-3 i 7-6 (8-6) i tako se plasirao u treće kolo, gde ga očekuje Amerikanac Džon Izner.

U prvom setu presudan je bio šesti gem, kada je Lopez napravio brejk, poveo sa 4-2 i tu prednost zadržao, dok se u drugom vodila veća borba.

Nadal je bolje počeo, odmah je napravio brejk, ali kako je set odmicao, on je posustajao, pa je Lopez najpre vratio brejk, a onda u taj-brejku završio posao.

Inače, mnoge je juče iznenadila odluka Rafaela Nadala da uopšte učestvuje na ovom turniru, zbog problema sa upalom slepog creva, koju je pokušao da zaleči antibioticima.

Ipak, ti problemi su očigledno ostavili traga na njegovoj fizičkoj spremi, što je Lopez umeo da iskoristi i na kraju zasluženo slavi.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke