Montreal - Novak do finala ne može na Rafu i Mareja

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.08.2015.
14:20
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće moći da se sastane sa Rafaelom Nadalom i Endijem Marejem sve do potencijalnog finala na ATP turniru u Montrealu.

BETA/AP Photo/Alastair Grant
BETA/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Nakon pauze koja je usledila posle trećeg ovosezonskog Grend slema najbolji teniseri na svetu preselili su se na tlo Severne Amerike gde ih čeka serija turnira na tvrdoj podlozi.

Prvi u nizu biće ATP turnir u Montrealu za koji je u subotu obavljen i žreb.

Srpski teniser Novak Đoković biće slobodan na startu turnira a u drugom kolu ga čeka okršaj sa boljim iz duela Brazilca Tomaža Belučija i Urugvajca Pabla Kuevasa.

U Novakovom delu žreba nalaze se još Grigor Dimitrov, Tomaš Berdih i Stanislas Vavrinka koji će mu biti potencijalni rivali od trećeg kola pa do polufinala.

Najbolji na svetu za trofej bi mogao da igra protiv Endija Mareja ili Rafaela Nadala koji se nalaze u drugoj polovini žreba.

Što se tiče Viktora Troickog, drugi reket Srbije u prvom kolu igra protiv kvalifikanta a potom bi mogao na boljeg iz duela Andreasa Sepija i Žila Simona.

Janko Tipsarević na startu turnira igra protiv Španca Roberta Batiste. Turnir u Montrealu počinje 10. i traje do 16. avgusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke