Među njih petoro ''krije'' se budući trener Novaka Đokovića?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.10.2016.
19:21
Izvor: Sportske.net

Spekulacije na tu temu uveliko traju kako se približava kraj godine i potencijalni završetak saradnje Novaka Đokovića i Borisa Bekera.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Povod da se o ovoj temi piše u svetskim sportskim medijima je i loša forma najboljeg tenisera sveta u poslednje vreme, a poznati portal ''Sportskeeda'' otišao je i korak dalje i napravio listu pet mogućih naslednika Borisa Bekera u ulozi Novakovog treenera.

Peti na ovoj listi je 46-godišnji Španac Aleho Mankisdor, poznat po saradnji sa Garbinje Mugurusom, teniserki koja je u poslednjih par godina došla do punog izražaja.

Na četvrtom mestu je legendarni teniser Džimi Konors, koji u karijeri ima osam osvojenih Gren Slem turnira i koji je sarađivao sa Endijem Marejem, Kanađankom Eženi Bušar, ali i Marijom Šarapovom i Endijem Rodikom.

Treći kandidat je nekadašnja francuska teniserka Ameli Morezmo, koja je donedavno bila trener Novakovog najvećeg konkurenta, Endija Mareja!

Na drugom mestu u ovom izboru je nekadašnji američki teniser Bred Gilbert, aktuelni komentator na ESPN-u, koji je kao trener svojevremeno sarađivao sa Agasijem, Rodikom, Marejem i Nišikorijem.

I konačno, prvi na ovoj listi je Šveđanin Štefan Edberg, proslavljeni teniser koji je kao trener sarađivao i sa Rodžerom Federerom.

Dakle, njihova lista je tu, a uskoro ćemo videti koliko su ove prognoze imale osnova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 18.10.2016
19:49

Ako će se Nole odlučiti za poslovno-marketinški trik, kojim bi mogao da znatno pojača prihode od sponzora, koji za sada nisu na nivou njegovih sportskih rezultata, možda bi se moglo razmišljati i o Samprasu ili Agasiju, možda i Bjorgu.

avatar
Pedja Milosevic
Wednesday, 19.10.2016
17:07

nije Bjorg...nego Borg...Bjern Borg