Marej pobesneo, podmetnuli mu lopticu za žene!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.03.2016.
12:23
Izvor: Sportske.net

Britanski teniser opravdao ulogu favorita protiv Denisa Istomina, ali je tokom meča bio neprijatno iznenađen u jednom trenutku.

BETA/AP Photo/Alastair Grant
BETA/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Endi Marej uspešno je započeo turnir u Majamiju, pošto je sa 2:0, po setovima 6:3 i 7:5 savladao Uzbekistanca Denisa Istomina i plasirao se u šesnaestinu finala.

Očekivan epilog ovog meča, ali ono što Marej nije nikako očekivao jeste da tokom drugog seta, kada je njegov rival imao priliku za brejk, dobije da odservira - lopticu za teniserke!

To ga je prilično naljutilo, požalio se i kod sudije, a posle meča je prokomentarisao ovaj događaj.

''To je, jednostavno, bila loptica za žene. Primetio sam to koji trenutak pre nego što je trebalo da serviram i nisam bio siguran da li su mi te loptice davali i u prethodnih nekoliko poena'', istakao je Marej, a zatim objasnio u čemu je razlika između loptica za tenisere od onih koje koriste teniserke.

''One se prilično razlikuju, mnogo su brže, manje su, 'življe'. Znate, kada treba da servirate na brejk poen svog rivala nikako ne želite drugačiju lopticu'', dodao je Marej, koji će se u sledećem kolu sastati sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Burazer
Monday, 28.03.2016
11:09

Где сте сад Британци ?!!!

avatar
fortissimo
Sunday, 27.03.2016
16:11

Pa zar zene nisu ravnopravne, zaradjuju isto i vise od muskaraca a ni loptice im nisu iste?? Zasto se sada buni?

avatar
Sunday, 27.03.2016
13:05

Treba sad da ga pljuju jer je seksista! Zašto neće da igra sa ženskim lopticama? Nije pravedno! Pravda za žene! (uz dozu sarkazma)

avatar
Rajko
Sunday, 27.03.2016
12:54

Pa sta ti imas protiv zena? Trazili ste ravnopravnost.Da li ce sad da skoce na tebe kao na Noleta sto ste grakcali?

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
13:20
avatar
Скаузерлија
Sunday, 27.03.2016
12:43

Каква је ово дискриминација лоптица?! Зар је лоптица за жене мање вредна од мушке лоптице па се не може играти њоме? Хоћете да кажете да је женски тенис мање вредан од мушког па вам женска лоптица смета а мушка не? :)nИ после нема разлике између женског и мушког тениса? Поред лоптице, интензитета игре, броја сетова, времена између сетова и сервиса... И онда је Новак крив зато што је НА НАЈЛЕПШИ МОГУЋИ НАЧИН покушао да објасни да мушки и женски тенис нису исто и да је непоштено да буду исто плаћени мупкарци и жене.

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 27.03.2016
12:34

Placljivko britanski...