Marej je baš ljut na sebe, ako ovako nastavi...

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.05.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net

Endi Marej je veoma ljut na sebe i na svoje rezultate od početka sezone, nije na najvišem nivou, što je dokazao i na turniru u Madridu.

Beta/AP Photo/Aaron Favila
Beta/AP Photo/Aaron Favila

Povezane vesti

Juče je Endi Marej ispao od Borne Ćorića, mladog hrvatskog tenisera koji je u glavni žreb ušao kao "srećni gubitnik", jer je odustajanjem Gaskea došao do glavnog žreba, iako nije prošao kvalifikacije.

Bilo je to u osmini finala, a nakon tog meča, Endi Marej je bio veoma zabrinut za sebe.

"Definitivno treba da budem zabrinut zbog načina na koji sam igrao. Nije najgora stvar izgubiti meč, već način na koji izgubite. A neki načini mogu da izazovu zabrinutost. I da vas baš razočaraju", rekao je Endi Marej.

Endi je ovim porazom izgubio 910 bodova, jer je prošle godine na ovom turniru igrao finale sa Novakom Đokovićem koje je izgubio.

Imaće 10360 bodova nakon ove nedelje, a ukoliko Novak osvoji turnir, imaće 7485. Problem za Mareja predstavlja i činjenica da brani ogroman broj poena u nastavku sezone, posebno nakon Rolan Garosa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kanadjanin
Friday, 12.05.2017
18:27

Marej je prosle godine izgubio u finalu i dobio je 600 bodova. sad je osvojio 90 znaci da je izgubio 510 a ne 910

avatar
fabricka greska
Friday, 12.05.2017
12:46

Koji paradoks da prva dva tenisera sa ATP liste trenutno igraju najlosiji tenis od prvih 10, mozda i 15 sa liste.

avatar
Mangus
Friday, 12.05.2017
10:35

Ista prica kao sa Novakom. nKada imas jednu dobru sezonu, svaku sledecu moras biti makar na istom nivou ako ne i visi.nNovak cim nije osvojio SVAKI turnir na kom je igrao, izgubio je prvo mesto. Jer je gubio mnogo poena. nnTako je i sa Marejem koji nema ni blizu tu konstatnost koju je Nole imao.nnAko se Novak sabere, imace sansu da ga stigne u drugom delu sezone

avatar
Red blood
Friday, 12.05.2017
16:53

Razlika uopste nije velika.nNa Roland Garosu Marej moze da poveca prednost,ali onda za njega sledi pakao.nAli..Nole kako igra,najrealnije je da na kraju godine neko treci..poput Wawrinke bude na broju 1.

avatar
Mangus
Friday, 12.05.2017
19:17

Naravno, moguce je. Mada Vavrinka nema tu konstantnost za Br. 1. nnAko se Novak priblizi nivou od pre 2 god, bice prvi bez greske. S druge strane, mozda se Marej trgne i nastavi sa dobrim igrama. Dakle, sve je moguce. Logicno da bih najvise voleo da se Nole vrati na prvo mesto, ali realno, i jedan i drugi imaju podjednake sanse da na karju godine budu prvi