Madrid - Novak 'streptomicin' za Raonića, sledeći je Nišikori

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.05.2016.
23:26
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta i prvi nosilac na Mastersu u Madridu Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira nakon još jednog ubedljivog trijumfa, ovoga puta protiv Miloša Raonića.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Poslednji četvrtfinalni duel na Mastersu u Madridu pripao je najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću koji je za  nešto više od sat i po  vremena savladao "staru mušteriju" Miloša Raonića.

Prvi nosilac na Mastersu u Madridu slavio je sa 2:0 (6:3, 6:4) protiv Crnogorca sa kanadskim pasošem koji je na taj način nastavio "crnu seriju" u međusobnim okršajima sa Novakom Đokovićem koji ima stoprocentan učinak 7/7 sa Raonićem.

Novaku Đokoviću bila je dovoljna samo jedna brejk prilika da prvi set reši u svoju korist, dok je na startu drugog seta tek iz četvrtog pokušaja oduzeo servis Milošu Raoniću ali se to dogodilo u prvom gemu.

Mogao je Kanađanin da vrati brejk već u narednom gemu ali je Novak Đoković odbranio servis i poveo sa 2:0 posle čega je postalo jasno da Raonić neće dobiti novu priliku da se vrati u meč.

Najbolji teniser sveta stigao je do novih brejk lopti u trećem gemu, potom u petom, a onda i u devetom koja je ujedno bila i meč lopta, ali je posle svega Nole na svoj servis morao da dokusuri Raonića.

Protivnik Novaka Đokovića u polufinalu Mastersa u Madridu biće Kei Nišikori sa kojim je samo u 2016. godini igrao već dva puta i dobio oba meča.

Prvi polufinalni par Mastersa u Madridu čine Rafael Nadal i Endi Marej i njihov meč je zakazan za subotu od 13 časova, dok će Novak Đoković i Kei Nišikori podeliti megdan od 20 sati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.05.2016
11:50

Kraljina Novak!

avatar
Rise up
Friday, 06.05.2016
23:31

Idemo Nole! Sledeci je Nisikori,u finalu nadam se Nadal i da ga Nole pobedi pred njegovim navijacima.

avatar
AfricaLoF
Saturday, 07.05.2016
14:40

Trenutno Marej vodi i igra odlicno. Nazalost, sudeci po svemu, cega ga Marej u finalu, pod uslovom da predje pretposlednju prepreku. Ali verujem da je Novak penicilin za Mareja.