London - Publika bez manira, Nole bez milosti!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.11.2014.
16:41
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta plasirao se u finale završnog Mastersa u Londonu pošto je danas savladao Japanca Nišikorija sa 2:1 (6:1, 3:6, 6:0).

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Prvo polufinale završnog Mastersa u Londonu završeno je pobedom Novaka Đokovića koji je danas savladao Japanca Keija Nišikorija rezultatom 2:1 (6:1, 3:6, 6:0).

Najbolji teniser sveta fantastično je odigrao prvi i treći set a drugi je izgubio pre svega zbog nervoze koju je osetio posle provokacije publike koja je gromoglasnim aplauzom pozdravila njegovu duplu servis grešku.

Srbin je tako prvi put od početka turnira izgubio set ali nema sumnje da ga to neće pogoditi jer pobedom u polufinalu omogućio sebi priliku da brani trofej osvojen prošle godine.

Bio je to peti međusobni susret Srbina i Japanca a posle današnje pobede Novak Đoković vodi sa 3:2 u pobedama.

Prvi teniser na ATP rang listi u finalu čeka pobednika duela Stanislas Vavrinka - Rodžer Federer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalista
Saturday, 15.11.2014
20:36

..jednostavno Englezi!

avatar
ness&asnl
Saturday, 15.11.2014
17:53

Stvarno publika bez manira,ali se Novak na to navikao,tako da ona njegova reakcija je vise zbog nervoze zbog izgubljenog servisa a ne reakcije publike.Sa verovatno Federerom onakav pad igre kao u drugom setu je nedozvoljiv

avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 15.11.2014
17:46

Mislim da nije lose sto je Novak imao jedan pad u igri,nekada nije dobro da ide sve perfektno do finala....Ovako mislim da je prebrodio jednu krziu i da ce u finalu odigrati vrhunski tenis.