Legendarni teniser uputio motivacionu poruku Đokoviću: ''Seti se prošlosti, seti se gelera od bombi!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.03.2017.
14:39
Izvor: Sportske.net

Mnogi ovih dana pokušavaju da pruže podršku Novaku Đokoviću u pokušaju da svoju igru vrati na najviši nivo, ali možda je ova poruka i najupečatljivija!

Epa/Daniel Murphy
Epa/Daniel Murphy

Povezane vesti

Podsetimo, posle ranih eliminacija od Nika Kirjosa u Akapulku, pa u Indijan Velsu, Novak Đoković je saopštio još jenu lošu vest, da zbog povrede lakta neće moći da nastupi na predstojećem turniru u Majamiju.

I dok mnogi analiziraju uzroke Novakovog pada u odnosu na prethodne godine, proslavljeni teniski as Andre Agasi izrazio je uverenje da će se Srbin vratiti jači posle svega.

Čak mu je uputio i jedan savet koji je privukao veliku pažnju medija, jer je Novaka podsetio na teniske početke i vreme kada je trenirao u Beogradu u vreme bombardovanja od sstrane NATO pakta.

''Samo njegov tim zna s čim se suočava na mentalnom, psihičkom polju. Međutim, on je isuviše dobar da ne pronađe rešenje. Trebalo bi da nađe rešenje u osvrtu na prošlost. Kao neko ko je čistio teren od gelera bombi da bi trenirao, sigurno zna koliko život može da bude težak'', poručio je Agasi.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke