Lako je Boltu i Felpsu, treba biti kao Nole!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.10.2016.
10:39
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Posle medijskih spekulacija da će Novak Đoković uskoro promeniti trenera i da je pet potencijalnih kandidata da se nađu na mestu Borisa Bekera, oglasio se i naš nekadašnji selektor Radmilo Armenulić.

Beta/MilanObradović/Ds
Beta/MilanObradović/Ds

Povezane vesti

Preneli smo već da su pojedini inostrani mediji objavili da za Bekerovo mesto u Novakovom timu navodno konkuriše petoro teniskih stručnjaka. O kojim imenima se sve radi, možete da čitate OVDE, a tim povodom se oglasio i Radmilo Armenulić, koji je u izjavi za ''Alo'' prokomentarisao svakog od njih i dao svoj predlog najboljeg rešenja.

Pre svega, on smatra da je najvažnije da Marijan Vajda i dalje ostane uz Novaka Đokovića, a kada su u pitanju potencijalni Bekerovi naslednici, Armenulić bi izabrao Breda Gilberta.

''Svojevremeno je trenirao Endija Marija i unapredio mu je igru. Bio je vrhunski igrač, među deset najboljih. Najozbiljniji je od svih trenera sa liste'', izjavio je Armenulić.

Iskusni srpski stručnjak je potom napravio zanimljivo poređenje između Majkla Felpsa i Usaina Bolta sa jedne strane i Novaka Đokovića sa druge, želeći da istakne koliko je, zapravo, teško biti najbolji teniser sveta.

''Lako je Majklu Felpsu i Useinu Boltu, koji jednom godišnje ostvaruju vrhunske podvige, Novak to mora da radi svake nedelje'', naglasio je Armenulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Wednesday, 19.10.2016
12:12

A njih dvojica ne treniraju i nemaju velike napore tokom godine.. Uostalom i zaradjuju mnogo manje od Djokovica.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 19.10.2016
10:52

Ne mogu oni sa Novakom da se mjere

avatar
Wednesday, 19.10.2016
13:24

naravno da mogu...daleko su ispred njega :D

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 19.10.2016
16:03

Ispod a ne ispred