Lajoviću pretili smrću!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.02.2015.
10:22
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Dušan Lajović suočio se sa uznemirujućim porukama koje su mu stigle na zvaničnu "fejsbuk" stranicu a u kojima je zbog rezultata na turniru u Sao Paulu dobio i pretnje smrću.

Beta/AP Photo/Osama Faisal
Beta/AP Photo/Osama Faisal

Povezane vesti

Jedan od najboljih srpskih tenisera, trenutno 71. na ATP rang listi, susreo se tokom nedelje na izmaku sa nečim što nema nikakve veze sa sportom a što se tiče njegove lične bezbednosti.

Dušan Lajović potvrdio je za srpske medije da mu je nakon učešća na turniru u Sao Paulu prijemno sanduče na zvaničnoj "fejsbuk" stranici bilo zatrpano uvredljivim porukama i pretnjama smrću!

Srbin je potvrdio da je veliki broj uznemiravajućih poruka stigao nakon poraza od Italijana Luke Vanija ali nije želeo da posveti previše pažnje ovim ozbiljnim prestupima pojedinaca jer veruje da se radi o rezigniranim kladioničarima.

"Takve stvari se dešavaju, posle svakog meča postoje ti kladioničari. Zaista ne bih da komentarišem" poručio je Lajović.

Srpski teniser ostvario je na ATP turniru u Sao Paulu fantastičan podvig eliminisavši u osmini finala 31. tenisera sveta Fernanda Verdaska. Nakon tog iznenađenja Lajović je poražen od Italijana Vanija, inače 149. tenisera sveta, zbog čega su neki dali sebi za pravo da Srbinu zaprete smrću.

Kako Dušan Lajović nije najavio nikakvu reakciju kojom bi odgovorni za pretnje bili pronađeni i kažnjeni, ostaje nam da verujemo da se radilo o incidentu koji su izazvali oni koji kocku smatraju poslom a sport sredstvom da se dobro zaradi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke