Lajović: "Verujem u Filipa"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.09.2014.
18:14
Izvor: Sportske.net

Dušan Lajović izrazio je razočarenje nakon poraza od Indijca Devarmana ali je poručio da veruje u trijumf Filipa Krajinovića a samim tim i u opstanak naše Dejvis Kup reprezentacije u Svetskoj grupi.

Beta/APPhoto/Aijaz Rahi
Beta/APPhoto/Aijaz Rahi

Povezane vesti

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u prvom singl meču trećeg dana duela Srbije i Indije u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis Kupa.

Dušan je u prvom singl meču današnjeg programa poražen rezultatom 3:2 od Somdeva Devarmana. Posle poraza Lajović je istakao da ga je pasivnost u igri koštala rezultata.

"U jednom trenutku počeo sam da igram njegovu igru, postao sam pasivan, a to nikako nisam smeo da uradim. Izgubio sam na agresivnosti i to je bila velika greška" kazao je Lajović.

Nakon poraza Dušana Lajovića Indija je poravnala rezultat na 2:2 što znači da Filip Krajinović u svojim rukama drži opstanak naše Dejvis Kup reprezentacije u Svetskoj grupi.

"Nadam se da će Filip uspeti da dobije svoj meč i ukoliko tako bude ovaj moj poraz neće biti važan. Verujem da će uspeti jer je kvalitetniji od svog protivnika" zaključio je Lajović.

Filip Krajinović posle prvog seta vodi u duelu sa Jukijem Bambrijem ali je taj meč već dva puta prekidan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke