Lajović u glavnom žrebu Mastersa u Parizu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.10.2016.
13:13
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Dušan Lajović obezbedio je danas plasman u glavni žreb Mastersa u Parizu, pošto je u dva seta savladao Tunižanina Maleka Džazirija.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Srbija će na predstojećem Mastersu u Parizu imati trojicu predstavnika pošto se Dušan Lajović pridružio Novaku Đokoviću i Viktoru Troickom u glavnom žrebu.

Dušan Lajović je uspešno prošao kroz kvalifikacije i pobedom nad Malekom Džazirijem 2:0 (6:3, 6:4) osigurao plasman u glavni žreb poslednjeg Mastersa u sezoni.

Srpski teniser je do trijumfa stigao za 75 minuta igre napravivši dva brejka više u odnosu na Džazirija koji je samo jednom oduzeo servis Dušanu Lajoviću.

Masters u Parizu zvanično počinje 31. oktobra i traje do 6. novembra, a Dušan Lajović će naknadno saznati ime prvog rivala. Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, dok će Viktor Troicki na startu odmeriti snage sa Adrijenom Manarinom.

Turnir u Parizu biće poslednji iz ove kategorije u sezoni na izmaku ukoliko ne računamo završni Masters u Londonu na kojem učestvuju samo osmorica najboljih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke