Kvins - Vića je 'streptomicin' za Čilića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.06.2015.
21:51
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Viktor Troicki savladao je Hrvata Marina Čilića drugi put u razmaku od četiri dana i dokazao da se nalazi u sjajnoj formi pred početak Vimbldona.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Drugi put u razmaku od samo četiri dana Viktor Troicki je uspeo da savlada Marina Čilića pošto je nakon trijumfa u polufinalu "Mercedes Kupa" Hrvata uspeo da savlada u osmini finala turnira u Kvins klubu.

Srbin je u meču osmine finala turnira u Londonu slavio rezultatom 2:1 (6:7, 6:2, 6:3) posle preokreta i 130 minuta borbe.

Hrvat je u prvom setu propustio četiri brejk lopte, od kojih tri u 12. gemu kada je Troicki servirao za ostanak u igri. Nakon što se odbranio i ostao u setu Troicki je u taj-brejku još tri puta spasavao set lopte, da bi posle svega i sam imao priliku da povede.

Kada nije iskoristio šansu koja mu se ukazala Srbin je kapitulirao na sedmu set loptu Marina Čilića ali ga to nije omelo da u nastavak meča uđe spreman da priredi preokret.

Troicki je u drugom setu dva puta oduzeo servis Čiliću, dok je u trećem setu bio dovoljan jedan brejk za konačan trijumf i plasman u četvrtfinale turnira u Londonu gde će mu rival biti Džon Izner.

Interesantno je da je Viktor Troicki večeras upisao petu uzastopnu pobedu u duelima sa Marinom Čilićem na deset međusobnih mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke