Kvins - Nadal eliminisan na startu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.06.2015.
18:54
Izvor: Sportske.net

Španski teniser Rafael Nadal eliminisan je već u prvom kolu ATP turnira u Kvinsku pošto je u utorak drugi put za redom izgubio meč sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Šampion Kvinsa iz 2008. godine eliminisan je u utorak već u prvom kolu turnira koji se igra u sklopu priprema za treći Grend slem sezone.

Dva dana nakon što je savladao Viktora Troickog u finalu "Mercedes Kupa" u Štutgartu, Rafael Nadal položio je oružje pred Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim u prvom kolu turnira u Kvins klubu u Londonu.

Sedmi međusobni susret Rafaela Nadala i Aleksandra Dolgopolova završen je trijumfom ukrajinskog tenisera rezultatom 2:1 (6:3, 6:7, 6:4) čime je Dolgopolov stigao do druge pobede u karijeri nad Špancem i to druge uzastopne.


Meč u prvom kolu Kvinsa između Nadala i Dolgopolova trajao je dva časa i 16 minuta a Ukrajinac je lako mogao do trijumfa rezultatom 2:0 pošto je u taj-brejku drugog seta imao prednost od 5:3.

Kada nije uspeo da materijalizuje meč loptu pri rezultatu 6:5 Nadal se vratio u meč izjednačivši rezultat u setovima.

Posle četiri odigranih gemova u trećem setu Španac je imao brejk prednosti i vođstvo od 3:1 ali je Dolgopolov od sedmog gema napravio seriju 4:0 i dobio drugi međusobni duel sa Rafom Nadalom.

U drugom kolu Aleksandar Dolgopolov sastaće se sa Giljermom Garsijom Lopesom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Tuesday, 16.06.2015
19:29

ja sam prije 2 godine pisao da ce se ovo dogoditi, ovaj njegov strasni pad.. u tenisu ako ne cuvas svoje tijelo neces trajati dugo.. nadal se citav zivot forsirao i to je to, moze mozda jos koji put bljesnuti, ali nece se vise vracati na prvu poziciju, nece cak ni u top 3 prilicno sam siguran..

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 17.06.2015
00:08

On se bas forsira,pogledaj Noleta,covjek nije odigrao turnir iz serije 250 mislim od Beograda,igra samo najvaznije turnire (cak i propusti neki kad je gust raspored) i samim tim cuva tijelo od povreda. Nadal je ove sezone odigrao vise turnira iz serije 250 nego Nole u zadnjih 5 godina,i stvarno ne znam zasto je igrao KVINS,ako je igraoo u Stutgartu?