Kveri se ne zaustavlja! Posle pobede nad Novakom, danas još ubedljiviji!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.07.2016.
17:16
Izvor: Beta

Posle senzacionalnog trijumfa nad Novakom Đokovićem, Amerikanac Sem Kveri upisao još jedan trijumf na Vimbldonu, i to veoma ubedljiv! Odlično napreduje i Federer.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se danas u četvrtfinale trećeg grend slema u sezoni, Vimbldona, pošto je u četvrtom kolu pobedio Amerikanca Stivena Džonsona u tri seta - 6:2, 6:3 i 7:5.

Federeru je ovo bila 306. pobeda u karijeri na grend slem turnirima, pa se tako izjednačio na prvom mestu s legendarnom Martinom Navratilovom.

Švajcarac će se u četvrtfinalu sastati s Hrvatom Marinom Čilićem, kom je ranije danas zbog povrede meč predao Japanac Kei Nišikori.

A što se tiče Sema Kverija, on je plassman u četvrtfinale obezbedio pobedom od 3:0, po setovima 6:4, 7:6 (5) i 6:4 protiv Francuza Nikolu Maua.

Kveri će u četvrtfinalu igrti protiv boljeg iz duela između Miloša Raonića iz Kanade i Davida Gofana iz Belgije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AfricaLoF
Monday, 04.07.2016
19:58

Federer je imao lakse protivnike na travi u odnosu na Kverija, sto ne opravdava poraz Novaka Djokovica. U pitanju je konstatacija samo. No, Novakov poraz nije tragedija, jer je ubedljivo najbolji teniser i verujem da ce kao sto je kazao Mekinro, on nastaviti da melje sve pred sobom.