Krajinović: "Spremili smo se, nadamo se pobedi protiv Indije"

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.09.2014.
19:36
Izvor: Beta

Srpski teniser Filip Krajinović ocenio je da je Dejvis Kup reprezentacija spremna za duel sa Indijom koji se igra za opstanak u Svetskoj grupi.

Beta/TeniskisavezSrbije/Ds
Beta/TeniskisavezSrbije/Ds

Povezane vesti

Srpski teniser Filip Krajinović ocenio je danas da je njegova ekipa spremna da pobedi Indiju u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

"Daćemo sve od sebe da ih pobedimo. Znam dosta dobro Devermana, znam šta mogu da očekujem. Timski smo spremili taktiku i nadamo se pobedi", rekao je Krajinović posle žreba u Bangaloru.

Krajinović će sutra igrati drugi meč prvog dana takmičenja, u večernjem terminu protiv Somdeva Devarman, dok će se pre toga sastati Dušan Lajović i Juki Bambri.

"Više nam je odgovaralo da Dušan igra prvi meč, ipak je on malo iskusniji od mene i više mu odgovara da igra u tom delu dana, a ja sam se više spremao za večernji termin", kazao je Krajinović.

Dušan Lajović je rekao da je takođe zadovoljan rasporedom.

"Mislim da je raspored onakav kakav smo želeli. Nikad nisam igrao protiv Bambrija, na početku ću se upoznavati s njegovom igrom, ali nadam se da ću uspeti da nametnem svoj ritam", rekao je Lajović.

On je istakao da su on i njegovi saigrači uspeli da se "prilično naviknu" na uslove u Bangaloru.

Duel Lajovića i Bambrija počinje sutra od 11.30 po srednjoevropskom vremenu, a posle njih će na teren izaći Krajinović i Devarman.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke