KRAJ - Marej više neće igrati u 2017!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.09.2017.
13:48
Izvor: Sportske.net

Baš kao ni Novaka Đokovića, do kraja sezone nećemo gledati ni Endija Mareja.

Epa/AELTC/Joe Toth
Epa/AELTC/Joe Toth

Povezane vesti

Britanac se danas oglasio na društvenim mrežama i potvrdio da ga gotovo sigurno nće biti na turnirima do kraja tekuće godine.

''Pozdrav svima, želim samo da vam saopštim najnovije informacije u vezi moje povrede i ostatku sezone.

Nažalost, neću moći da se takmičim na predstojećim turnirima u Pekingu  Šangaju, a najverovatnije i na poslednja dva do kraja sezone, u Beču i Parizu, zbog povrede kuka koja me muči poslednjih nekoliko meseci.

Konsultovao sam se sa velikim brojem lekara specijalista tokom prošle nedelje, kao i sa mojim timom, pa smo zajedno doneli odluku da je ovo najbolje dugoročno rešenje za moju karijeru'', poručio je, između ostalog, Endi Marej.

On će ipak odigrati egzibicioni meč sa Švajcarcem Rodžerom Federerom 7. novembra u Glazgovu.
 
Odsustvo najboljih sada koriste neki drugi igrači, pa tako će u polufinalu US Opena igrati Južnoafrikanac Kevin Anderson i Španac Karenjo-Busta, kojima je to najveći uspeh na Gren Slem turnirima.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blackmamba24
Wednesday, 06.09.2017
15:01

Ocigledno da je tenis postao dosadan i da su svesni i igraci kao sto su Djokovic Vavrinka i Marej da moraju da dodju novi igraci na red, a ne da Federer u 35 godina osvaja gren slemove, njemu sve pohvale, ali mladih tenisera na vidiku ima par turnira i nestanu posle....

avatar
Jovan Petrovic_fb
Wednesday, 06.09.2017
23:37

Kakve bre pohvale? Jednostavno mu se posrecilo da ove godine tenis pretvoren u komediju, toga je i sam svestan. Pred Us open je rekao, ako osvojim i Us open, bice smesno.

avatar
Cojko
Wednesday, 06.09.2017
14:14

Hahahah ovo je komedija