Kraj maratona, Čilić stigao na korak od dvoboja sa Novakom!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.07.2015.
16:22
Izvor: Sportske.net

Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u osminu finala Vimbldona, posle maratonske, dvodnevne borbe sa Amerikancem Džonom Iznerom.

BETA/AP Photo/Alastair Grant
BETA/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Ukupno četiri sata i 38 minuta trajao je meč između Marina Čilića i Džona Iznera, meč koji je sinoć prekinut tokom petog seta, a današnji nastavak je potrajao svega dva gema.

Duel Čilića i Iznera u trećem kolu Vimbldona juče j prekinut pri rezultatu 2-2, po setovima 7-6 (7-4), 6-7 (6-8), 6-4, 6-7 (4-7) i 10-10 u gemovima u petom setu.

Nastavak meča je usledio danas, nešto pre 16 časova, a očigledno je da je Čiliću prekid više prijao. Danas je Hrvat dobio dva vezana gema i rezultatom 12-10 u petom setu konačno overio plasman u osminu finala.

Tamo ga očekuje duel sa Amerikancem Denisom Kudlom, 105. na ATP listi i ukoliko ne bude nekih iznenađenja u nareednoj rundi, u četvrtfinalu bi trebalo da gledamo duel Đokovića i Čilića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 04.07.2015
16:24

Nole, revansiraj se za ono podmetanje pre mesec dana i iskoristi to sto je umoran, ako ti uzme set, moze ozbiljnije da te nacne, od toga zavisi!