Kompanija Adecco i Fondacija Novak Đoković pomažu deci

Autor: Beta Beta
utorak 27.12.2016.
13:11
Izvor: Beta

Sredstva prikupljena u inicijativi Win for Youth (W4Y), kompanija Adecco ove godine pokloniće Fondaciji Novak Đoković za pomoć deci u socijalno ugroženim sredinama u Srbiji.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Kako se navodi u današnjem saopštenju kompanije, globalni cilj W4Y inicijative je da zaposleni sa svojim partnerima i klijentima predju 3.500.000 kilometara u triatlonu, a Adecco Srbija je u sklopu ovog projekta organizovala dva sportska dogadjaja u Beogradu.

Prvi dogadjaj na kome su zaposleni i partneri kompanije učestvovali bio je Beogradski maraton, dok je drugi dogadjaj ukupnom broju potrebnom za ostvarenje cilja dodao 864 kilometra predjenih biciklom.

Kompanija svake godine bira po jedan sport i zadaje cilj u vidu predjenih kilometara koji treba ispuniti na globalnom nivou. Ako zaposleni sa svojim klijentima i partnerima ostvare cilj, sakupljeni kilometri se konvertuju u novac koji se uplaćuje odabranim fondacijama širom sveta.

Ove godine odabrana je Fondacija Novaka Đokovića, a prikupljeni novac će se iskoristiti za pomoć deci u socijalno ugroženim sredinama u Srbiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Tuesday, 27.12.2016
14:24

Kada bi platili tajkuni i ovi sto izbegavaju da placaju porez,kao sto ga placaju ocevi ove dece,ovakva pomoc ne bi ni trebala..Ali bolje im je da daju mrvice da bi mogli mirno da spavaju,a i stvara se lepsa slika o onome koji krade i radi utaju?!