Koga će angažovati Novak, u opticaju i 'mrzitelj' Vilander!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
15:55
Izvor: Sportske.net

Manje od 24 časa nakon što je srpski teniser Novak Đoković ozvaničio prekid saradnje sa Borisom Bekerom britanske kladionice stavile su u ponudu kvote za izbor naslednika nemačkog trenera.

Beta/AP Photo/Jason DeCrow
Beta/AP Photo/Jason DeCrow

Povezane vesti

Velike promene dogodiće se na "poslovnom planu" kod najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića pre početka nove sezone, a to potvrđuje i jučerašnja odluka o završetku saranje sa Borisom Bekerom.

Srpski teniser i bivši nemački as Boris Beker okončali su trogodišnju saradnju i to je bio znak da se veće danas u najuglednijim britanskim kladionicama pojave kvote za novog trenera Novaka Đokovića.

Prognoze i procene "bukmejkera" su jako zanimljive pošto je čak i najveći "mrzitelj" Novaka Đokovića Mats Vilander ušao u ponudu, istina sa minimalnim šansama da završi u Novakovom stručnom štabu.

Ukoliko "slušate puls kladionice", najviše šansi da započnu saradnju sa Novakom Đokovićem imaju bivši teniski asovi Džon Mekinro (kvota 9.00), Andre Agasi, Patrik Rafter i Pit Sampras.

Legendarni Amerikanac Džon Mekinro koji je tokom igračke karijere osvojio sedam Grend slem titula u prošlosti je radio sa Milošem Raonićem, dok bi eventualno angažovanje Andrea Agasija ili Pita Samprasa predstavljalo veliko iznenađenje.

Ne treba zaboraviti ni to da će Novak Đoković pre početka nove sezone najverovatnije promeniti i glavnog sponzora jer mu ugovor sa Unikloom ističe, a u opticaju su svetski poznati proizvođači sportske opreme "Najk" i "Lakost".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.12.2016
17:52

Kakav vilander, pre cu mu ja biti trener nego taj kreten. Ni sekta ne moze toliko da ispere mozak pa da uzmes onoga ko te pljuje na svakom koraku.

avatar
Hm
Wednesday, 07.12.2016
17:34

Ko kaze da ce doci novi trener, mozda ostane Pepa prase i Vajda?!

avatar
Paul Dokic
Wednesday, 07.12.2016
17:14

Koja je kvota na gurua?

avatar
amigo999
Wednesday, 07.12.2016
17:12

Imaz je novi i jedini trener....kvota1,1........

avatar
Bat
Wednesday, 07.12.2016
17:07

mekinro vrlo moguce